Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Ενα.... εκλογικο ασΘμα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Ωραίο και ενδιαφέρον. Ξύπνησε ο Moroder μέσα σου; Περίμενα κάτι πιο ματζορε-επικό για τη σημερινή μέρα πάντως. Με ανδρική χορωδία. ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Πολύ ενδιαφέρον και άκρως ατμοσφαιρικό με δόσεις μυστηρίου το κομμάτι. :) I like very much! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Ωραίο κομματάκι μπράβο ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Ξύπνησε ο Moroder μέσα σου; Λες? ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 ReVolution? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 ωραίο συνονόματε... μου άρεσε ιδιαίτερα η εμπνευσμένη ενορχήστρωση... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση