Lampiris Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 ganster μου αρεσε η μοβ κιθαρα ετσι θα την κανω μαλλον :P .ομως αν προκειται να το περασω απο πανω...θα πρεπει να περασω φοντο οπως λεει ο lampiris και μετα το χρωμα' date='μετα βερνικι τριψιμο βερνικι τριψιμο βερνικι.ομως δεν θα επρεπε να προσπαθησω να τριψω εστω και λιγο το παλιο χρωμα.η θα φαινονται γουβες απο κατω?και αν το τριψω με τι ντουκοχαρτο να το κανω πρωτα? :?[/quote'] Και βέβαια θα πρέπει να τρίψεις λίγο το παλιό το χρώμα να φύγει η γυαλάδα γιατί δεν θα κάνει καλή πρόσφυση το καινούργιο. Χρησιμοποίησε Νο 220-230 και μην σε νοιάζει εάν φαίνονται ψιλές γραμές απο το γυαλόχαρτο αυτές θα σκεπάσουν με τις στρώσεις του καινούργιου χρώματος.Στα καταστήματα που πουλάνε χρώματα αυτοκινήτου διαλέγεις το χρώμα και τους λές να σου το βάλουν σε σπρέυ.Περίπου 200γρ χρώμα που χωράει στο σπρέυ φτάνει για να περάσεις 3 με 4 χέρια το σώμα.Μετά απο κάθε πέρασμα και αφού στεγνώσει καλά το τρίβεις με 600αρι ντουκόχαρτο και μετά περνάς το επόμενο χέρι.Θα δείς ότι με το τρίψιμο φεύγουν όλες οι ψιλοατέλειες.Το τελευταίο χέρι θα το τρίψεις πολύ απαλά και μετά θα περάσεις το βερνίκι.Μιλάμε πάντα για χρώμα αυτοκινήτου ακρυλικό διπλής.Έτσι θα το ζητήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Αν θες να έχει σατινέ εμφάνιση? Μπορείς να βάλεις οποιδήποτε βερνίκι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Οχι το βερνίκι πρέπει να είναι το δικό του αλλιώς θα σηκώσει το κάτω χρώμα και θα ζαρώσει.Δεν ξέρω εάν υπάρχουν σατινέ βερνίκια για τα αυτοκίνητα νομίζω ότι όλα είναι γυαλιστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 να σαι καλα lampiris for your help.και ευχαριστω και ολους τους αλλους.μολις τη βαψω θα βαλω και pics 8O :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Ολίγον off-topic ερώτηση: τι finish μπορώ να χρησιμοποιήσω για το μπράτσο; δεν θέλω να "κολλάει" στο χέρι οπότε ... :?: :?: :?: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Ολίγον off-topic ερώτηση: τι finish μπορώ να χρησιμοποιήσω για το μπράτσο; δεν θέλω να "κολλάει" στο χέρι οπότε ... :?: :?: :?: Συνήθως ένα χέρι βερνίκι είναι αρκετό δεν χρειάζετε πολλά χέρια πέρασμα γιατί γίνετε τζάμι.Εξαρτάται και από το χέρι του καθενός άλλος το θέλει πολύ γυαλιστερό όπως είναι πολλές κιθάρες του εμπορίου που είναι βαμένες με πολυεστερικά χρώματα άλλος το περνάει μόνο ένα λάδι για ξύλα και το αφήνει να στεγνώσει.Απο σένα εξαρτάται να επιλέξεις αφού δοκιμάσεις παίζοντας σε κάποιες κιθάρες φίλων σου και καταλήξεις σε αυτό που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 να ρωτησω κατι γιατι θα μου στριψει πηγα σε ενα συνεργειο κατα καποιο τροπο ζητησα χρωμα διπλης ακρυλικης αυτοκινητου και μου εδωσαν ενα μικρο φιαλιδιο που κοστιζει 25 ευρα ουτε για 1 κ decimeter δεν φτανει.lampiri σε τι ειδους χρωματοπολειο πηγες? 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dante Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 hello και απο μενα Ιασωνα εσυ πηρες χρωμα διπλης για επικαλυψη γρατζουνιων!! που μενεις? ειναι ειδικα χρωματοπωλεια δεν εχουν ολα!! Μολις παρατήρησα οτι μένεις Ιλιον στα σιγουρα θα βρεις τεοιο χρωμα στην οδο δυραχιου εκει στο μπουρναζι στο λεω γιατι εχω παρει απο εκει οπως φευγεις απο πλατεια μπουρναζιο προς αθηνα θα δεις στο δεξι σου χερι ενα μαγαζι που λεει χρωμματα αυτοκινητων σε σπρεϊ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 να ρωτησω κατι γιατι θα μου στριψει πηγα σε ενα συνεργειο κατα καποιο τροπο ζητησα χρωμα διπλης ακρυλικης αυτοκινητου και μου εδωσαν ενα μικρο φιαλιδιο που κοστιζει 25 ευρα ουτε για 1 κ decimeter δεν φτανει.lampiri σε τι ειδους χρωματοπολειο πηγες? 8O 8O Τα συνεργεία που κάνουν βαφές δεν πουλάνε χρώματα. Και αυτοί αγοράζουν απο καταστήματα που πουλάνε χρώματα αυτοκινήτου για να βάψουν. Εγώ είδα πολλούς βαφείς αυτοκινήτων που είχαν ξεβιδώσει το πορτάκι της τάπας της βενζίνης και είχαν έρθει στο κατάστημα για να ταιριάξουν χρώμα και να αγοράσουν για να βάψουν τα μέρη κάποιου αυτοκινήτου. Εγώ το αγόρασα απο το Π.Ηράκλειο οδος Δωδεκαννήσου 3,μόλις στρίβεις δεξιά απο την Λ.Ηρακλείου.Δεν ξέρω εάν μένεις Αθήνα ή άν είσαι κοντά αλλά εκεί θα σου δώσουν χρωματολόγιο να διαλέξεις και μετά θα σου το φτιάξουν σε σπρέυ. Οι άνθρωποι είναι πολύ συνεργάσιμοι και δεν σε σνομπάρουν εάν τους πείς ότι θέλω ακρυλικό διπλής για να βάψω μία ηλεκτρική κιθάρα. Αντίθετα εάν το πεις αυτό σε έναν φαναρτζή - βαφέα αυτοκινήτων εάν δεν σε ειρωνευτεί μάλλον θα γελάσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 ευχαριστω πολυ! :D θα παω τη δευτερα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση