IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 janick πές μας τις εντυπώσεις σου από το Behringer B1 που κέρδισες. Το χρησιμοποίησες; Σου έστειλα και ΠΜ αλλά δεν το είδες :lol: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Ixnilatis δεν πήρα προσωπικό σου μήνυμα χωρίς πλάκα :oops: Δεν το άνοιξα καν.Αν πρόσεξες το έβαλα σε αγγελία :wink: Τον προενισχυτή ήθελα όχι το μικρόφωνο :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Ixnilatis δεν πήρα προσωπικό σου μήνυμα χωρίς πλάκα :oops: Περίεργο, ούτε εγώ το έχω στα απεσταλμένα μου. Τι έγινε; Γεράματα ! :lol: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση