trlschrns Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Παρακαλω απο τον Admin να μεταφερει το θεμα με οποιον τιτλο θελει σε αλλο thread αλλιως αν θελει να κρατησει το thread να επαναφερει τον αρχικο τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Κι αυτο που θελω να μεταφερω εγω ειναι οτι αν το αγοραστικο κοινο του γινει αλλο, δεν θα τον ενδιαφερει η οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα. Δεν θα εχει για πελατες εμας Και αυτο που θελω να μεταφερω εγω ειναι οτι ειναι καστημα ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ μουσικων οργανων.... ;D...οποτε ειναι κομματακι δυσκολο να γινει το αγαπημενο μαγαζι του...ευρωπαϊκου αγοραστικου κοινου.... ;D Να πουλαγε κατι ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ το οποιο θα παραγονταν στην Ελλαδα για να εχει και καποιο συγκριτικο πλεονεκτημα να πω αντε υπαρχει ελπις,αλλα το να πουλαει προϊοντα ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ σε πελατες απο αλλες χωρες,με την εδρα του σε μια χωρα με τετοιο προδιαγεγραμμενο οικονομικο μελλον μου φαινεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χλωμο... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 ΠΩΣ θα γινει αυτο βρε Digisilence? Μου εχεις ξανακανει πιο πισω αυτη την ερωτηση. Η απαντηση μου ειναι η ιδια. Δεν γνωριζω. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Και αυτο που θελω να μεταφερω εγω ειναι οτι ειναι καστημα ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ μουσικων οργανων.... ;D...οποτε ειναι κομματακι δυσκολο να γινει το αγαπημενο μαγαζι του...ευρωπαϊκου αγοραστικου κοινου.... ;D Και ο Θωμας καταστημα εισαγωγης ειναι κατα βαση. Anyway εδω το κοβω. Γεια σας ;) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Και ο Θωμας καταστημα εισαγωγης ειναι κατα βαση. Ναι με εδρα τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ...εχει μια μικρη διαφορα νομιζω... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Ναι με εδρα τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ...εχει μια μικρη διαφορα νομιζω... ;D Μικρή ;;;;;; ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Μικρή ;;;;;; ;D ;D ;D ;D Ναι ρε συ μπορει ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ να φαινεται μεγαλη αλλα μη ξεχνας τα συγκριτικα πλεονεκτηματα της Ελλαδας (κοκορετσι,πιτογυρα,καφετεριες,σκυλαδικα,ουζερι κτλ)...τα οποια μειωνουν τις οικονομικες διαφορες και σταθεροποιουν το οικονομικο-επιχειρηματικο κλιμα ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Να εισαι καλα, με εκανες και πεινασα. ;D Παω να φτιαξω μια σπαγγετι με κοκκινη σαλτσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Στα ίδια λεφτά, Νάκας (η αλλο Ελληνικό μαγαζί) ασυζητητί Εκτός αν τη βρίσκετε με το να πληρώνετε φόρους στη Μερκελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση