plusyear Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Ξερετε κανενα ευρωπαικο site που να την εχει??? -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ήξερα οτι υπάρχει εφτάχορδη Les Paul...Για στείλε κανενα λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 http://www.gibson.com/products/epiphone/inst/Les-Paul/ENC7.html -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία είναι. Μου βάζεις ιδέες τώρα γιατι θέλω μια 7χορδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 ναι αλλα απο που θα την σκασουμε??? ξερεις κανενα site ευρωπαικο??? -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Δεν βρήκα κάποιο στοιχείο. Μόνο στο ebay βρήκα κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω εάν πρόσεξες το headstock γράφει Epiphone!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω εάν πρόσεξες το headstock γράφει Epiphone!!!! :roll: :roll: :roll: αφου epiphone ειναι!!! :D -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Θα ήταν περίεργο αν έγραφε Fender :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2006 Θα ήταν περίεργο αν έγραφε Fender :lol: Δεν πρόσεξες τα θαυμαστικά παληκάρι μου γι αυτό βιάστηκες να μας την πείς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση