Προς το περιεχόμενο

KORG MS20 rack & new SQ1 sequencer & other NAMM news

mamonu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Παρακατω μια 27λεπτη λεπτομερη παρουσιαση των vintage synths της Yamaha στην ΝΑΜΜ 2015 απο τον Nick Batt (Sonicstate).

Στο ταμπελακι του CS80 γινεται αναφορα στο Blade Runner του Παπαθανασιου :-* και στο Dune των TOTO. 8)

cs80.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Νομίζω πως η Korg το έχει παραχ3σει με τις επανεκδόσεις του MS-20. Και δυστυχώς καμία δεν έχει τον ήχο του πρώτου. Ακόμα και το kit με τις δήθεν 2 εκδόσεις φίλτρου που στην πραγματικότητα είναι 2 καινούρια φίλτρα που μοιάζουν με τα παλιά (τα οποία δήθεν 2 είναι σχεδόν ολόιδια μεταξύ τους σε αντίθεση με τα παλιά που έχουν εντονότατη διαφορά το ένα με το άλλο). Επίσης είναι πανάκριβα συν ότι γλιτώνουν πολλά λεφτά λόγω του "kit" το οποίο σημαίνει ότι το δένεις εσύ αντί για τις κινεζούλες που θα παίρνανε μεροκάματο στη φάμπρικα. Άποψή μου ότι μας δουλεύουνε.

Νομίζω πως η Korg το έχει παραχ3σει με τις επανεκδόσεις του MS-20. Και δυστυχώς καμία δεν έχει τον ήχο του πρώτου. Ακόμα και το kit με τις δήθεν 2 εκδόσεις φίλτρου που στην πραγματικότητα είναι 2 καινούρια φίλτρα που μοιάζουν με τα παλιά (τα οποία δήθεν 2 είναι σχεδόν ολόιδια μεταξύ τους σε αντίθεση με τα παλιά που έχουν εντονότατη διαφορά το ένα με το άλλο). Επίσης είναι πανάκριβα συν ότι γλιτώνουν πολλά λεφτά λόγω του "kit" το οποίο σημαίνει ότι το δένεις εσύ αντί για τις κινεζούλες που θα παίρνανε μεροκάματο στη φάμπρικα. Άποψή μου ότι μας δουλεύουνε.

Στο θέμα του ήχου δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη δεν είχα ποτέ την τύχη να έχω ούτε το original ούτε την επανέκδοση για να τα συγκρίνω.

Στο θέμα του kit το κάνει από θέμα άποψης δεν το κάνει από ανάγκη απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα που τους αρέσει το DIY, οπότε σαν ιδέα είναι ενδιαφέρουσα this is marketing είναι αυτό το 12-18% πχ που θέλουν να πιάσουν σαν καταναλωτή τους diyάδες.

Στο θέμα των επανεκδόσεων πάλι δεν βρίσκω κάτι λάθος στην Korg και η Roland τα ίδια κάνει με το AIRA επανακυκλοφορεί ουσιαστικά το TR808....

κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτη απλώς μιλάμε για εταιρίες πολυεθνικές με τμήματα marketing που σαν σκοπό έχουν το κέρδος δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους...

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου