Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα,πιο σίγουρα και πιο τσαμπουκάτα δύσκολο.Όχι μόνο λόγω έλλειψης skill,αλλά και γιατί η κιθάρα είναι παντελώς ασετάριστη.Παιδεύομαι να παίξω,το λέω κυριολεκτικά.Δεν την παλεύει κάστανο. Τι αλλαγή θέλεις να γίνει στο gain;Να ανεβάσω με τις τελευταίες ρυθμίσεις ή τις πρώτες; More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Με οτι κανεις κεφι. 8) Απλα περιμενω 2 αρχεια με Κιθαρα-Mesa-Impulse-τιποτε αλλο. Εαν το gain σου παει απο 0 εως 10 το ενα θα το γραψεις με 2 και το αλλο με 5. Σε πρωτη φαση ψαχνουμε το gain, δεν ξερουμε τη σταθμη της κιθαρας. Θα ακουσουμε και πιθανοτατα να επανελθουμε. Μικρες κινησεις κι ενα βημα τη φορα. ;) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Υποθετω οτι παιζει ρολο και ποια πηγη ακροασεων εχει ο καθενας σας. Ενδεχομενως τον ιδιο ηχο να τον ακουτε διαφορετικα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Υποθετω οτι παιζει ρολο και ποια πηγη ακροασεων εχει ο καθενας σας. Ενδεχομενως τον ιδιο ηχο να τον ακουτε διαφορετικα ;) Φυσικα τον ακουμε διαφορετικα. Ακουμε ομως με σταθερο σφαλμα. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι παιδιά πως αν μου ζητούσε κάποιος να κάνω ένα cover στο Enter Sandman,μάλλον αυτόν τον ήχο θα χρησιμοποιούσα κι ας έχει σφάλματα. ;D Χωρίς καθοδήγηση από ειδικό (γιατί εγώ προφανώς δεν είμαι) κάπου εδώ είναι τα ταβάνι μου ηχητικά. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση