Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Ορίστεεεε Στο ένα track είναι οι κιθάρες σκέτες,στο άλλο έχουμε ένα A/B pattern,μια σκέτες,μια in the mix. https://soundcloud.com/billtrantos/sets/enter-sandman-raw-guitars-vs-in-the-mix More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Αααα πολυ ωραια σε ευχαριστω. :D Το επομενο βημα ειναι να βγαλεις και το EQ που εκανες, να ακουσω μονο το ιμπαλς. Μην ψαρωσεις αν δεν ειναι ομορφο χωρις το eq. Τι daw χρησιμοποιεις? Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Ε πες το ντε! ;D Έχω το αρχείο του Impulse αν το θέλεις! Χρησιμοποιώ το reaper το οποίο είναι free by the way. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Οχι ρε συ να ακουσω το δικο σου με το οποιο ιμπαλς χρησιμοποιησες χωρις το eq που εκανες ηθελα. Any way Κατα την γνωμη μου θελει πιο πολυ γκαζι και αλλα eq Καποιες αλλαγουλες τις εχω εδω. ;) MetallnraBillEQ.mp3 Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Ναι,ναι είναι πιο κοντά τώρα! Δεν είχα βάλει περισσότερο gain γιατί νόμιζα ότι θα βγει μπουκωμένο.Ευχαριστώ που ασχολήθηκες!! Ίσως κάνω κι άλλα τέτοια κλιπάκια! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Για το μπουκωμενο παντα υπαρχει πιθανοτητα. Με προσοχη λοιπον. ;) Ο μαγκας τα "μπουκωνει" αλλα μιουταρει παααρα πολυ καλα. Αντε περιμενουμε κι αλλα. :D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Α ρε Βασίλη με έφτιαξες τώρα...Θα με βάλεις να το ηχογραφήσω μου φαίνεται. ;) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα. Μπιλ μπορεις να δοκιμασεις να το ξαναπαιξεις? Στο πιο τσαμπουκατο? Χωρις eq και πολλους ηχοληπτικους κοπους. ;) Παραπανω βρωμα και τσαμπουκα! Εεεε? Τι λες? Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 To προσπάθησα κάπως,μου ακούγεται καλύτερο τώρα. *Άλλαξα ρυθμίσεις αλλά έβγαλα το parametric EQ,μείωσα μπάσα,scoopαρα τα μεσαία και ανέβασα πρίμα.Επίσης ανέβασα το gain όπως μου είπες. https://soundcloud.com/billtrantos/sets/enter-sandman-raw-guitars-vs-in-the-mix More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Χαιρομαι που ταλαιπωρεισαι ;D. Μπιλ μια παραμετρο την φορα! ;) Ενας αγνωστος στην εξισωση. Βασικα ηθελα να ακουσω πως διαφοροποιει τα πραγματα το ιμπαλς που εχεις. Αρα: 1) Ξαναπαιζεις στακατα, σιγουρο και τσαμπουκατο παιξιμο. 2) Κανεις ριαμπ 2 αρχεια με αλλαγη στο gain και μονο. 3) Ανεβαζε τα εδω εαν μπορεις σε mp3 Θα τα ακουσω το απογευματοβραδυ και τα ξαναλεμε. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση