odis13 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Πάντως στην Αγγλία (απ'ότι ξέρω) torrents δε παίζουν πλέον. Άρα η τεχνική υπάρχει. Not quite. Ημιμετρα υπαρχουν :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 είναι κάτι που, φυσικά, με βρίσκει διάφωνο. Νικόλα, με δεδομένο ότι είσαι συνθέτης σύγχρονης κλασσικής μουσικής αυτό μπορεί να το εκλάβει κάποιος και ως ότι το εγκρίνεις. ;D ;D ;D ;D (Αστιεύομαι φυσικά, ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το χιούμορ μου!) www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Στην κοσμαρα της η ΑΕΠΙ... Το να κλεισουν ή να μπλοκαριστουν 5-6 γνωστα torrentαδικα δεν λεει τιποτα. Υπαρχουν ενα σωρο τροποι για να διακινηθει πειρατικο υλικο στο internet. Καλυτερα να κλεισει το internet λοιπον. Κατι που ειναι αδυνατον, αν και η ΑΕΠΙ ειμαι σιγουρος οτι το εχει σκεφτει κι αυτο. :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Νικόλα, με δεδομένο ότι είσαι συνθέτης σύγχρονης κλασσικής μουσικής αυτό μπορεί να το εκλάβει κάποιος και ως ότι το εγκρίνεις. ;D ;D ;D ;D (Αστιεύομαι φυσικά, ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το χιούμορ μου!) χαχαχα! Τι να παρεξηγήσω; Μια χαρά είναι το χιούμορ σου! ΚΑΛΟ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stelios86 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν τους χάλασε καθόλου τους τσαρλατάνους, που νοιάζονται δήθεν για τους καλλιτέχνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Πλεον περισσοτερο καίγεται η αεπι και αντιστοιχες εταιριες για τα δικαιώματα από τους ιδιους τους καλλιτεχνες και δημιουργους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση