Προς το περιεχόμενο

Soldier of Fortune

GMartin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολυ καλύτερο απ'τό προηγούμενο!  Λαθάκια υπάρχουν, timing στα αρπίσματα, πράσινα σηκώματα και ως προς την μίξη, η τελευταία lead μπερδεύεται με την φωνή, αλλά για τον χρόνο που παίζεις κιθάρα αυτά είναι αμελητέα.  Αλλάζουμε φωνές? :D

Χαχα :-) Αν μου δώσεις λίγο τεχνική στην κιθάρα ντίλ :D

Ναι το πρόσεξα με την lead, ο τρόπος που κάνω μίξη είναι πρωτόγονος, overdub με το tascam, ότι γράφω δεν μπορώ να ρυθμίσω ξεχωριστά ένταση μετά. Εκτός αν έχει τρόπο να παίζει και να γράφει σε ξεχωριστά κανάλια και δεν το ξέρω...γενικά πρέπει να οργανωθώ καλύτερα στο recording. Πράσινα σηκώματα εννοείς στο σόλο ε? Will work on it, ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Βελτιωμένο, με λιγότερα λαθάκια. Υπάρχουν βέβαια ατασθαλίες(timming στα arpeggio και bends στο σόλο), αλλά σαφώς καλύτερο από τα προηγούμενα ;)  Εύγε!

δεν ειχα την ευκαιρια να ακουσω τις παλιοτερες βερσιον που ειχες ανεβασει,αλλα το παραπανω το ακουσα κ μου αρεσε. :)

ωραια κ η φωτο που εχεις βαλει στο βιντεο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου