GMartin Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Vox+guitar. Το σκότωσα στα πιο πολλά σημεία, ειδικά δεύτερο μέρος, ελπίζω να στέκει κάπως. http://youtu.be/OF9g-SwZxI4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Το ακουσα ευχαριστα.Η κιθαρα εχει αρκετα "θεματακια" και θελει δουλεια η φωνη ομως εχει πολυ ωραια χροια και παταει καλα! Latsios mode on: Κιθαρα 5/10 Φωνη 8/10 Latsios mode off "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GMartin Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Το ακουσα ευχαριστα.Η κιθαρα εχει αρκετα "θεματακια" και θελει δουλεια η φωνη ομως εχει πολυ ωραια χροια και παταει καλα! Latsios mode on: Κιθαρα 5/10 Φωνη 8/10 Latsios mode off ευχαριστώ για το σχόλιο! Ναι η κιθάρα ειδικά στο δεύτερο είναι ότι να ναι, προπάθησα να βάλω λίγο βάθος σαν μπασογραμμή κάτι, αλλά δεν μου βγήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Το σκότωσα στα πιο πολλά σημεία, ειδικά δεύτερο μέρος Έ αφού το ήξερες γιατί δεν το "παίδεψες" λίγο περισσότερο πριν το ανεβάσεις; ::). Παρ'όλο που η φωνή σου θέλει δουλειά ακόμη, το άσμα το λες πολύ ωραία, αν και λίιιιγο διαφορετικά (καλά κάνεις) απ' τον David! Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου (και σε μας ;D) και ξαναγράψε τις κιθάρες, γιατί έτσι αδικείσαι.......Φιλικά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο για την προσπάθεια! Η κιθάρα θέλει σίγουρα περισσότερο παίδεμα. Υπάρχουν λάθη και στον χρόνο και στο παίξιμο. Μετά τη μέση που μπαίνει και μια άλλη σαν μπάσο μπερδεύονται ακόμα παραπάνω τα πράματα. ;) Η φωνή είναι πολύ ωραία αλλά θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα η προφορά. Well done! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Ακουγεται ευχαριστα μεχρι το 1:40. Η φωνη ειναι ωραια, μου αρεσε πολυ. Οσον αφορα τις κιθαρες 1)Θα προτεινα να ηχογραφεις με μετρονομο 2)Θα προτιμουσα ακουστικη για το ρυθμικο μερος (αλλα περι ορεξεως) 3)Η σολο μου θυμισε Wishbone Ash εποχης Argus (που περιεχει ενα απο τα all time fav κομματια και σολο, το Leaf and stream) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elias 68 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Φωνητικά είσαι σε καλό επίπεδο αλλά θα ήθελα να ξαναγράψεις τις κιθάρες. +1 για χρήση μετρονόμου που αναφέρθηκε από άλλο μέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GMartin Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Έ αφού το ήξερες γιατί δεν το "παίδεψες" λίγο περισσότερο πριν το ανεβάσεις; ::). Παρ'όλο που η φωνή σου θέλει δουλειά ακόμη, το άσμα το λες πολύ ωραία, αν και λίιιιγο διαφορετικά (καλά κάνεις) απ' τον David! Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου (και σε μας ;D) και ξαναγράψε τις κιθάρες, γιατί έτσι αδικείσαι.......Φιλικά :) Ευχαριστώ cigaret! Έχεις δίκιο, βιάστηκα λίγο να το ανεβάσω, πρώτο φουλ κόβερ γαρ και δεν κρατήθηκα ;-) Θα επανέλθω με καλύτερη ελπίζω βέρσιον! Μπράβο για την προσπάθεια! Η κιθάρα θέλει σίγουρα περισσότερο παίδεμα. Υπάρχουν λάθη και στον χρόνο και στο παίξιμο. Μετά τη μέση που μπαίνει και μια άλλη σαν μπάσο μπερδεύονται ακόμα παραπάνω τα πράματα. ;) Η φωνή είναι πολύ ωραία αλλά θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα η προφορά. Well done! :) Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Χαίρομαι που η φωνή στέκει γενικά στα αυτιά σας, στην κιθάρα είμαι ακόμα πολύ αρχάριος είναι αλήθεια, αυτό ειναι το πρώτο φουλ κομμάτι που έμαθα...ακόμα δυσκολεύομαι πολύ στις αλλαγές με μπαρ κορντς :/ Ακουγεται ευχαριστα μεχρι το 1:40. Η φωνη ειναι ωραια, μου αρεσε πολυ. Οσον αφορα τις κιθαρες 1)Θα προτεινα να ηχογραφεις με μετρονομο 2)Θα προτιμουσα ακουστικη για το ρυθμικο μερος (αλλα περι ορεξεως) 3)Η σολο μου θυμισε Wishbone Ash εποχης Argus (που περιεχει ενα απο τα all time fav κομματια και σολο, το Leaf and stream) Θα προτιμούσα και εγώ :-) Δεν έχω ακουστική και παίζω με acoustic sim, που ακούγεται "κάπως". Για το σόλο είναι όντως ο ήχος που βγήκε μοιάζει πάρα πολύ! Έψαχνα κάτι διακριτικό για να δένει με την ακουστική, την χαμηλών τόνων φωνή και την απουσία ντραμς/μπάσου... Φωνητικά είσαι σε καλό επίπεδο αλλά θα ήθελα να ξαναγράψεις τις κιθάρες. +1 για χρήση μετρονόμου που αναφέρθηκε από άλλο μέλος. Μετρονόμος-κιθάρες τσέκ. Ευχαριστώ πολύ για το feedback! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GMartin Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Τα ξαναγραψα όλα, νομίζω λίγο πατάει καλύτερα, αν και δεν μπορώ να αποφύγω κάποια λάθη :/ http://youtu.be/LL4N_AhhtBc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Πολυ καλύτερο απ'τό προηγούμενο! Λαθάκια υπάρχουν, timing στα αρπίσματα, πράσινα σηκώματα και ως προς την μίξη, η τελευταία lead μπερδεύεται με την φωνή, αλλά για τον χρόνο που παίζεις κιθάρα αυτά είναι αμελητέα. Αλλάζουμε φωνές? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση