korman709 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 επεσε το ματι μου πανω στη συγκεκριμενη κιθαρα κ απο οτι βλεπω ειναι κ πολυ οικονομικη... αξιζει να προβω σε αγορα η να παω σε squier CV? Y.Γ δε με ενδιαφερει το z glide.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 C.V '50's με κλειστ ματια... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 http://www.thomann.de/gb/fender_sq_classic_vibe_strat_50s_swg.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 C.V '50's με κλειστ ματια... 8) ε ναι με ενα steel block απο gfs θα ειναι σουπερ papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 ναι..ναι ειναι η μονη αλλαγη που πρεπει να κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Eιχα και CV και αυτην που σου προτεινω... Αν δεν σε νοιάζει τι γράφει το Headstock και σ ενδιαφέρει ο ΗΧΟΣ την αγοράζεις με ΚΛΕΙΣΤΑ μάτια!!!! Θα με θυμηθείς...wilkinson hardware κτλ κτλ http://www.thomann.de/gb/vintage_icon_v6mrbk.htm Την Dean δεν την εχω πιασει στα χέρια μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PanosB Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Έχω μία CV λευκή και μία Stretavitta του Zelinsky. Δεν είναι συγκρίσιμα όργανα δεδομένου οτι ο Zelinksy κρατάει τις τιμές χαμηλά λόγω της επιλογής να βγάζει τους μεσάζοντες από το παιχνίδι. Ποιοτικά η Squier είναι παιχνιδάκι μπροστά στα όργανα του Zelinsky. Tagliare με κλειστά μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 η tagliare δειχνει ποιοτικοτερη και εχει πολυ καλα features....δυστυχως ομως δεν ξερω κανεναν να την εχει δοκιμασει. Εγω θα την προτιμουσα (θελω καιρο να την χτυπισω αλλα δεν εχω λεφτα γ@μωγ@μω....) Locking tuners, compount (αυτο δεν ειναι σιγουρο. Τα πρωτα μοντελα ηταν) radius, Flame Maple Top (μακραν ομορφοτερη), Two Post Tremolo, Tusq Nut and String Retainer, Cloth Wiring. Δεν εχει αντιπαλο... Προσωπικα θα εβαζα και ενα σετ 57/62 (αν δε μου αρεσαν οι μαγνητες) και θα ειμανε αρχοντας! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση