atreu73 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Αχ ωραίες εποχές όταν γράφονταν τέτοια τραγούδια για σκατόφατσες όπως ο Slim Pickens. Για το εν λόγω άσμα πάντα νόμιζα ότι ήταν έπος για την πρέζα. Κάτι «να’ρθεις και να μ’ ανάψεις» κάτι «το παραμύθι να μου πεις», «σαν μάνα γη, σαν άσπρο φως» και τα τοιαύτα. Μπορεί κάλλιστα να έχει γραφτεί και για γκόμενα βέβαια αλλά… μπα για την πρέζα είναι γραμμένο. Σαν εκείνο του άλλου του σεσημασμένου. Πως τον λέγανε δεν θυμάμαι τώρα. Κάτι λέει ήθελε να πάει στο πάρκο μια τέλεια μέρα και να πιει σανγκρια στο πάρκο και κάτι τέτοια παλαβά. Και εκείνο για την πρέζα. Το θυμήθηκα. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Ανδρεας Θωμοπουλος λεγεται ο συνθετης/στιχουργος. I stand corrected. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Είναι αυτός που "τολμησε" και δεν του άρεσε; Φίλε Νέστορα για να τον αντιμετωπίσω στα ίσα ας κατέβω στο επίπεδό του και να αναφέρω ότι όταν έγραφα τον Ν.Ν τον κολλητό του τότε αοιδό, μου έλεγε ευθαρσώς και απρόκλητα (και με γνώση των συνεπειών του νόμου), ότι το τυπάριον δεν είχε αφήσει "αχλάδι" για αχλάδι στην αχλαδιά από το κούνημα... και αυτό για να προωθήσει την "καριέρα" του... γι αυτό μάλλον δεν του "άρεσε"... ιστορικό παραμένει και το κράξιμο που έτρωγε στο Περιστέρι όταν πρωτοξεκίνησε και έβγαινε με δερμάτινα και ύφάκι πλασάροντας image ατέχνως ροκοποιημένης παραστρατημένης Κάρμεν... αξέχαστες στιγμές γέλιου... για την ιστορία... η ερμηνεία του Παύλου... και του τεράστιου... όλα τα λεφτά το "δακτυλάκι" στο "0.50" ... 8) ΥΓ. ρε είναι ωραία εδώ κάτω στο gossip room... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Με όλα αυτά,θυμήθηκα αυτό: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2896408/This-Paul-McCartney-guy-gonna-huge-Kanye-West-fans-funny-joke-One-collaboration.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Εγω που δεν είχα ιδέα ότι ο Ρόκκος έχει διασκευάσει αυτό το κομμάτι μάλλον έχω κατέβει από τον Άρη σύμφωνα με τον κύριο... Το μόνο που δυστυχώς συμφωνώ είναι στην ανυπαρξία μιας πραγματικά αξιόλογης ροκ μουσικής. Πάντα το ελληνικό ροκ στην πλειονότητά του μου φαινόταν σαν μια προχειροδουλειά. https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Αναρωτιέμαι, αν περάσουν τα χρόνια και ο Ρόκκος φύγει απ' την ζωή, ποιόν θα θυμούνται, τον Σιδηρόπουλου ή τον Ρόκκο; Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Είχα πολύ καιρό να διαβάσω τόσες μαλακίες μαζεμένες... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Εγω που δεν είχα ιδέα ότι ο Ρόκκος έχει διασκευάσει αυτό το κομμάτι μάλλον έχω κατέβει από τον Άρη σύμφωνα με τον κύριο... Όχι. Κατά τα λεγόμενά του ανήκεις σε περιθωριακές ομάδες νέων. Αυτό είναι ένα πολύ απλό ερωτικό τραγούδι που το είπε κάποιος με τον οποίον έχουν ταυτιστεί κάποιες περιθωριακές ομάδες νέων. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Είχα πολύ καιρό να διαβάσω τόσες μαλακίες μαζεμένες... Τα ειπες όλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Αναρωτιέμαι, αν περάσουν τα χρόνια και ο Ρόκκος φύγει απ' την ζωή, ποιόν θα θυμούνται, τον Σιδηρόπουλου ή τον Ρόκκο; απεύχομαι αλλά μάλλον τον νέο "σκυλοαοιδό" που θα θελήσει τότε να το οικειοποιηθεί... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση