fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Ετσι κι αλλοιως ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ειναι η κιθαρα' date='σιγα μην "ακουσεις" το ξυλο :wink:[/quote'] Με την παρακληση να μην ακολουθησει ο γνωστος τσακωμος και flaming (εξαλου και εγω στη διαμαχη αν τα ξυλα παιζουν ρολο η οχι στις ηλεκτρικες ειμαι καπως.....αναποφασιστος (αν και ομολογω οτι μαλλον κλινω προς τν αποψη οτι μαλλον παιζουν ρολο....οχι τοσο μεγαλο ομως οση η παραφιλολογια που ακολουθει το σχετικο θεμα) θα ηθελα να ρωτησω τον SUPERFUNK (ως θιασωτη της αλλης αποψης) το εξης: Εχεις(εχω κ.λ.π) παιξει με πολλες στρατ (βαλε οποια κιθαρα θες στη θεση της).....νομιζω οτι δεν θα διαφωνησεις στο γεγονος οτι 5 ιδιες στρατ (με τους ιδιους μαγνητες, το ιδιο setup, to idio hardware κ.λ.π) δεν ακουγονται το ιδιο, παραπλησια ναι οχι ομως το ιδιο: σε τι πιστευεις οτι οφειλεται η διαφορα???(αν πιστευεις οτι ολες οι στρατ ακουγονται ολοιδια παρακαλω η ερωτηση μου να αγνοηθει :D :D :D :D ) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Και βεβαια μπορει να μην ακουγονται ολοϊδια,αυτο ομως δεν οφειλεται στο ΕΙΔΟΣ τους ξυλου αλλα στο ΒΑΡΟΣ του σωματος & τη ΜΑΖΑ του ΜΠΡΑΤΣΟΥ (το οποιο κατα τη γνωμη μου παιζει και τον κυριο ρολο στη μεταφορα των δονησεων και του ηχου & παντα το ξεχναμε) καθως και στο set up της καθε μιας και στη μαζα της γεφυρας της :wink: Η πελωρια ΒΛΑΚΕΙΑ που ισχυριζονται η παπαρες που ανεφερα ειναι οτι καθε ΕΙΔΟΣ ξυλου εχει συγκεκριμενα ΤΟΝΙΚΑ χαρακτηριστικα λες και ΚΑΘΕ κομματι μαόνι θα ειναι ΙΔΙΟ με το επομενο κομματι μαόνι. Καθε κομματι ξυλου ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ ακομα και αν ειναι απο το ιδιο δεντρο,οποτε πως ισχυριζεται καποιος οτι το basswood εχει "ζεστο" ηχο αφου αν φτιαξεις μια κιθαρα απο βαρυ baswood τοτε θα πριμαρει τρελλα. Απο τη στιγμη που ΜΗΧΑΝΙΚΑ μια κιθαρα ειναι καλα συναρμολογημενη,εχει καλους (και ΣΩΣΤΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΥΣ μαγνητες) & καλο σετ απ τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα ακουγεται και θα παιζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες :wink: Εχω φτιαξει δυο Tele απο σωματα Harley Benton & αλλη μια απο ενα σωμα απο thinline Career (την αγορασα 100 ευρω ολη την κιθαρα :lol: ) & καλους μαγνητες & μπρατσα,οι οποιες σκοτωνουν (μπορεις να πας σε οποιαδηποτε συναυλια του γνωστου γκρουπ που τις χρησιμοποιει οποτε θες για να τις ακουσεις). Και τα 3 σωματα των παραπανω κιθαρων ηταν καλοφτιαγμενα,παναλαφρα & ωραιοτατα βαμμενα .Το κοστος των κιθαρων με τις μετατροπες δεν ξεπερασε τα 350 ευρω,γιατι λοιπον να τα σκασω για να αγορασω ..παραφιλολογια?? :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 γιατι λοιπον να τα σκασω για να αγορασω ..παραφιλολογια?? :wink: γιατι πολυ απλα,ευτυχως για την τσεπη σου,δεν μπορεις να ακουσεις και να νιωσεις τι διαφορες dude.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Καμμιά φορά σκέφτομαι να πάρω ένα Fiat Punto του '99-'00 και να του αλλάξω τα πάντα πάνω! Κινητήρα, αναρτήσεις-αμορτισέρ, ζαντολάστιχα, φιμέ τζάμια, σπόιλερ, μαρσπιέ, καθίσματα κλπ κλπ κλπ. ΣΙΓΟΥΡΑ με τα 280 άλογα που θα βγάζει θα πατάει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Porsche Boxter που βγάζει ΜΟΝΟ 245 άλογα! Και ξέρετε κάτι? Ούτε τα μισά δε θα έχω πληρώσει!!!Κορυφή??? Συμπέρασμα 1: Το Fiat Punto είναι καλύτερο από την Porsche Boxter. Συμπέρασμα 2: Όποιος παίρνει Porsche Boxter είναι μαλάκας και πετάει τα λεφτά του. Κάτι μεταξύ των δύο σκέφτηκε κανείς άραγε?..... :roll: ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Κάτι μεταξύ των δύο σκέφτηκε κανείς άραγε?..... :roll: ακριβως!η αληθεια ειναι καπου στην μεση αλλα οχι για ολους μας δυστυχως...ο superfunk ειναι ο πιο απολυτος ανθρωπος που εχω γνωρισει στην ζωη μου... :x :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Αcanthor η σύγκριση σου δεν στέκει.... Αν μου έλεγες για δύο πανομοιότυπα αμαξώματα που απλά το ένα το φτιάχνει η fiat και το άλλο η porchse θα το δεχόμουν. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 γιατι λοιπον να τα σκασω για να αγορασω ..παραφιλολογια?? :wink: γιατι πολυ απλα' date='ευτυχως για την τσεπη σου,δεν μπορεις να ακουσεις και να νιωσεις τι διαφορες dude.. :wink:[/quote'] δηλ. εσυ μπορεις και εμεις δεν μπορουμε... :roll: :lol: ρε μαμωτο τοσα χρονια ενοιωθα & ακουγα λαθος,ευτυχως που ηρθες εσυ να μου το υποδειξεις για να..σωθω.... :lol: 8O Καμμιά φορά σκέφτομαι να πάρω ένα Fiat Punto του '99-'00 και να του αλλάξω τα πάντα πάνω! Κινητήρα, αναρτήσεις-αμορτισέρ, ζαντολάστιχα, φιμέ τζάμια, σπόιλερ, μαρσπιέ, καθίσματα κλπ κλπ κλπ. ΣΙΓΟΥΡΑ με τα 280 άλογα που θα βγάζει θα πατάει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Porsche Boxter που βγάζει ΜΟΝΟ 245 άλογα! Και ξέρετε κάτι? Ούτε τα μισά δε θα έχω πληρώσει!!!Κορυφή??? Συμπέρασμα 1: Το Fiat Punto είναι καλύτερο από την Porsche Boxter. Συμπέρασμα 2: Όποιος παίρνει Porsche Boxter είναι μαλάκας και πετάει τα λεφτά του. Κάτι μεταξύ των δύο σκέφτηκε κανείς άραγε?..... οτι να'ναι... :lol: :lol: :lol: ο superfunk ειναι ο πιο απολυτος ανθρωπος που εχω γνωρισει στην ζωη μου ε,ναι στην Ελλαδα ετσι ονομαζουμε τους ανθρωπους που εχουν περισσοτερες γνωσεις απο εμας & μπορουν να αποδειξουν αυτα που λενε.... :roll: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Η πελωρια ΒΛΑΚΕΙΑ που ισχυριζονται η παπαρες που ανεφερα ειναι οτι καθε ΕΙΔΟΣ ξυλου εχει συγκεκριμενα ΤΟΝΙΚΑ χαρακτηριστικα λες και ΚΑΘΕ κομματι μαόνι θα ειναι ΙΔΙΟ με το επομενο κομματι μαόνι. Όλο το ζουμί είναι σ'αυτή ακριβώς τη φράση IMHO. :wink: Επίσης να μην παραγνωρίζουμε και τον παράγοντα 'αισθητική'... εγώ θα πλήρωνα ευχαρίστως περισσότερο για ένα πιο όμορφο, ωραία φινιρισμένο, κλπ κομμάτι ξύλο. Επειδή έχω βάλει τους ίδιους μαγνήτες, στο ίδιο σώμα με διαφορετικό μπράτσο και σε διαφορετικό σώμα με το ίδιο μπράτσο (δέστε μπλέ/κόκκινη Strat στη gallery) σίγουρα οι διαφορές είναι άμεσα αναγνωρίσιμες, με τίποτα δεν μπορείς να πεις όμως ότι είναι 'καλύτερο' ή 'χειρότερο' το αποτέλεσμα, είναι ζήτημα γούστου. Τέλος θα ήθελα να πω ότι καλό είναι πρώτα να μάθουμε να σετάρουμε σωστά την πανάκριβη κιθάρα μας, και μετά να έχουμε γνώμη για ένα τέλεια σεταρισμένο 'κουπί', γιατί το 99% του παιχνιδιού είναι εκεί. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 γιατι λοιπον να τα σκασω για να αγορασω ..παραφιλολογια?? :wink: γιατι πολυ απλα' date='ευτυχως για την τσεπη σου,δεν μπορεις να ακουσεις και να νιωσεις τι διαφορες dude.. :wink:[/quote'] δηλ. εσυ μπορεις και εμεις δεν μπορουμε... :roll: :lol: ρε μαμωτο τοσα χρονια ενοιωθα & ακουγα λαθος,ευτυχως που ηρθες εσυ να μου το υποδειξεις για να..σωθω.... :lol: 8O ναι οντως ΕΣΕΙΣ δεν μπορειτε.. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Καμμιά φορά σκέφτομαι να πάρω ένα Fiat Punto του '99-'00 και να του αλλάξω τα πάντα πάνω! Κινητήρα' date=' αναρτήσεις-αμορτισέρ, ζαντολάστιχα, φιμέ τζάμια, σπόιλερ, μαρσπιέ, καθίσματα κλπ κλπ κλπ. ΣΙΓΟΥΡΑ με τα 280 άλογα που θα βγάζει θα πατάει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Porsche Boxter που βγάζει ΜΟΝΟ 245 άλογα! Και ξέρετε κάτι? Ούτε τα μισά δε θα έχω πληρώσει!!!Κορυφή??? Συμπέρασμα 1: Το Fiat Punto είναι καλύτερο από την Porsche Boxter. Συμπέρασμα 2: Όποιος παίρνει Porsche Boxter είναι μαλάκας και πετάει τα λεφτά του. Κάτι μεταξύ των δύο σκέφτηκε κανείς άραγε?..... :roll:[/quote'] Όμηρε δεν έπρεπε να διαλέξεις αυτό το παράδειγμα. :D Τι ξέρεις από αυτοκίνητα; :wink: Κάτι Punto kit car με 230 άλογα που κυκλοφορούσαν και στις δικές μας Ειδικές Διαδρομές τα έχεις ακουστά; :wink: Εδώ τίθεται θέμα κόστους/απόδοσης όμως... καθώς και αν πιάνουν τα χέρια σου να κάνεις κάτι μόνος σου. Γιατί αν κάποιος άλλος κάνει τη δουλειά (που ΠΑΝΤΑ είναι το μεγαλύτερο κόστος τελικά) πιθανώς, ναι, να μη σε 'συμφέρει'. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση