Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Ο καιρός γαρ εγγύς λοιπόν..κάτι ξέρει τελικά ο Λιακόπουλος :wink: Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ αυτά που μου λες και όντως δείχνουν να έχουν βάση αλλά από τη μια δηλώνεις ότι δεν είναι φήμες και από την άλλη δεν προσδιορίζεις κάποια πηγή, οπότε λίγο πολύ είναι φήμη για όλους τους υπόλοιπους, έτσι δεν είναι; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Ο καιρός γαρ εγγύς λοιπόν..κάτι ξέρει τελικά ο Λιακόπουλος :wink: Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ αυτά που μου λες και όντως δείχνουν να έχουν βάση αλλά από τη μια δηλώνεις ότι δεν είναι φήμες και από την άλλη δεν προσδιορίζεις κάποια πηγή' date=' οπότε λίγο πολύ είναι φήμη για όλους τους υπόλοιπους, έτσι δεν είναι;[/quote'] :lol: :lol: :lol: ¶στο, δεν πρόκειται να με ψαρέψεις. :lol: Απλώς περίμενε και θα δεις. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NickNT Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Αν και δεν θα με χάλαγε να είχε απαντηθεί το ερώτημα σχετικά με το τι θα γινόταν αν το hardware και τα ηλεκτρικά του odyssey έμπαιναν στο thumb (ώστε να δούμε τι γίνεται με τα ξύλα), μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα: Δεν φταίει κανείς που υπάρχει τέτοια αντιπαράθεση σε αυτό το νήμα, παρά η ίδια η Fender! Αν πουλάει όργανα αξίας 300Ε σε τετραπλάσια τιμή, λογικό είναι να βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με τα φθηνότερα!!! Φυσικά, αστειεύομαι...! Δεν παύω όμως να θεωρώ πως κατασκευαστικά τα Fender δεν είναι τα πιο εντυπωσιακά όργανα του κόσμου... Δέχομαι πως ίσως φταίει η ημιμάθεια μου και προσέχω τις λάθους παραμέτρους- άρα δε χρειάζεται να μου το τονίσετε, το καταλαβαίνω από μόνος μου- χαχαχα! ¶λλωστε, θέλω να πιστεύω πως τείνω προς τον μουσικό παρά προς τον ξυλουργό/ κατασκευαστή οργάνων! ¶ρα Squier= Fender μέσες άκρες, αλλά Squier=PRS π.χ.;!; Εγώ λέω μάλλον όχι. Μην πάρετε πολύ σοβαρά τα άνωθι... απλά πιστεύω πως δεν καταλήγουμε κάπου με τέτοιες προσεγγίσεις... Το μόνο σοβαρό που έχω να πω είναι πως όσο και αν διαφέρει κάθε κομμάτι ξύλο από το ομοειδές του, παύει ο ήχος π.χ. της Les Paul να είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ του ξύλου που επιλέγεται; Ή κάνω λάθος, και είναι αποτέλεσμα μόνο του hardware; Δυο κιθάρες από το τάδε ξύλο δεν θα είναι πιο κοντά (φέρουσες το ίδιο hardware) με δυο από διαφορετικά ξύλα (επίσης με τα ίδια λοιπά χαρακτηριστικά) ;!; Αν φτιάξω μια les paul από μαόνι και μία από swamp ash, θα ακούγονται ακριβώς το ίδιο, ελέγχοντας τις λοιπές παραμέτρους; Αυτή δεν είναι τελικά η απορία όλων μας; bass @ vertigo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Αν φτιάξω μια les paul από μαόνι και μία από swamp ash' date=' θα ακούγονται ακριβώς το ίδιο, ελέγχοντας τις λοιπές παραμέτρους; Αυτή δεν είναι τελικά η απορία όλων μας;[/quote'] δεν ειναι απορια...ειναι δεδομενο... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 When two and two always makes five.... Αν και δεν θα με χάλαγε να είχε απαντηθεί το ερώτημα σχετικά με το τι θα γινόταν αν το hardware και τα ηλεκτρικά του odyssey έμπαιναν στο thumb (ώστε να δούμε τι γίνεται με τα ξύλα)' date='[/quote'] Αν πετύχεις να έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΑ ΜΗΚΗ χορδής και τοποθετήσεις τους μαγνήτες ακριβώς στις ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ δεν θα υπάρχει καμμία(σχεδόν->0) διαφορά. Τέλος από μένα γιατί ο ένας λέει οτι 1+1=2,ο άλλος οτι 1+1=3 και ο τρίτος οτι η αλήθεια είναι στη μέση ,άρα 1+1=2,5 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 τελικά συμφέρει και την τσέπη μας :lol: η άποψη ότι τα ξύλα δεν έχουν ιδιαίτερο λογο στον ήχο, όσοι έχουμε ηλεκτρικές κιθάρες άνω των 500ευρώ είμαστε κορόϊδα :lol: ας είναι καλά τα αντίγραφα και οι καλοί μαγνήτες :lol: εδω μέσα έχουμε καταρίψει όλους τους μύθους τσσσ. όλοι οι κατασκευαστές που έχουν όργανα άνω των 500,00ευρώ είναι απάτη :lol: Τάκη πιάστηκες κορόϊδο :lol: πήγες και αγόρασες shur, τώρα που έμαθες την αλήθεια, άμα την πουλάς όσο στοιχίζουν οι μαγνήτες άντε θα σου δώσω κάτι και για τα ξύλα, μην τα μαμαμε όλα 700,00ευράκια :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 τελικά συμφέρει και την τσέπη μας :lol: η άποψη ότι τα ξύλα δεν έχουν ιδιαίτερο λογο στον ήχο' date=' όσοι έχουμε ηλεκτρικές κιθάρες άνω των 500ευρώείμαστε κορόϊδα :lol: ας είναι καλά τα αντίγραφα και οι καλοί μαγνήτες :lol: εδω μέσα έχουμε καταρίψει όλους τους μύθους τσσσ. όλοι οι κατασκευαστές που έχουν όργανα άνω των 500,00ευρώ είναι απάτη :lol: Τάκη πιάστηκες κορόϊδο :lol: πήγες και αγόρασες shur, τώρα που έμαθες την αλήθεια, άμα την πουλάς όσο στοιχίζουν οι μαγνήτες άντε θα σου δώσω κάτι και για τα ξύλα, μην τα μαμαμε όλα 700,00ευράκια :lol:[/quote'] ασε brain...βασικα μονο ο superfunk βρισκεται στο αλλο ακρο και αυτο για πολλους λογους που δεν χρειαζεται να τους πουμε γιατι ειναι τοσο ξεροκεφαλος που στου κουφου την πορτα.. ειναι παντως τρομερο αυτο που γινεται και πολυ αστειο...καποια στιγμη λυπηθηκα :lol: τον superfunk για το ποσο απολυτος ειναι γενικα και ισοπεδωτικος δεν κανω πλακα..λυπαμαι τετοιους ανθρωπους...φιλικα superfunk ετσι μην τα παρεις... :lol: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν παιδιά δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο αλλά δυστυχώς θα γίνω λίγο κακός :wink: Έκατσα να γράψω κάποια πραματάκια για να να βοηθήσω αρχάριους και γιατί όχι προχωρημένους με κάποιες απόψεις δικές μου και μέσα απο τη συζήτηση να βγούμε όλοι κερδισμένοι Δεν ήθελα ούτε τα εύσημα(Thanks παρόλα αυτά για όσους ασχολήθηκαν και σχολίασαν :wink: )ούτε τίποτα. Δεν ήθελα ούτε όμως να καταλήξει το thread έτσι.Και αν δε σέβεστε εμένα επειδή είμαι παλιός και "εντάξει μωρέ ξέρει o janick τι γίνεται στο noiz είναι καλό παιδί δεν παρεξηγεί" :lol: :lol: :lol: σεβαστείτε τουλάχιστον αυτούς που θα δουν το τίτλο και αντι να λύσουν τις απορίες τους θα τους δημιουργηθούν άλλες τόσες :D :D Και δεν το λέω επειδή έγραψα το τρελό σύγγραμα την αποκάλυψη της heavy κιθάρας και περιμένω αναγνώριση :lol: :lol: :lol: με πείραζει όμως γιατί στην τελική και εγώ ήθελα να μάθω πέντε πραματάκια παραπάνω μέσα απο την όλη φάση :wink: :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Μάθετε να τα "χώνετε" janick πρώτα μπράβο για τη δουλειά δεν το χω διαβάσει ακόμα όλο αλλά είναι πολύ χρήσιμο.Για αυτό το χώσιμο έχω μκάτι να πω.Είχε έρθει ένα παιδί σπίτι μου παλιά και όπως έπαιζα είχα αρχίσει να τα χώνω γιατί είχα ψιλοπωρωθεί και μου αρέσει κιόλας.Μετά ο τύπος μόνο που δεν με έβρισε που χτύπαγα τις χορδές λίγο παραπάνω.Δεν τις βάραγα κιόλας.Το έκανα μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια.Από τότε προσπαθώ όσο γίνεται να βαράω λιγότερο,αλλά όταν παίζεις καφρίλες σου βγαίνεις κιόλας να χτυπάς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Πιστεύω οτι "ο ήχος ακούει στην πένα" :wink: Στο κάτω κάτω οι δυναμικές στη μουσική αυτό το πράμα είναι.Αλλιώς πιο ο λόγος να μιλάμε για συναίσθημα;;¶σε τον φλώρο τυπά να χαιδέυει τις χορδές :lol: :lol: μην του σπάσουν.Όταν παίζει μέταλ παίζεις μέταλ δεν κλ@νεις. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση