sleepless_paul13 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Δειτε και μονοι σας http://www.encycmet.com/equipment/khiseq.shtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 παντως επειδη το θεμα πηγε στους metallica..εχω να προτεινω:http://www.damagecontrolusa.com/ to demonizer ειδικα μου κανε εντυπωση..εχει και clips.. :idea: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Αν και δεν είναι του γούστου μου η λάμπα ακούγεται πάντως και αυτό είναι καλό :D :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sleepless_paul13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια για κοιταξτε αυτο: www.digitech.com/products/Black13/Black_13Demo.htm ειναι το πεταλι του Scott Ian-Anthrax.Λεει πολλα.Εγω μια φορα το βαλα στο ματι.Enjoy :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Καλό είναι αλλά δεν παύει να είναι emulation πετάλι. Για να βγάλεις τον συγκεκριμένο ήχο 1 χαρά δουλειά κάνεις, αλλά αν θες να πειραματιστείς και να βγάλεις βαρύ ήχο μόνος σου δεν ξέρω αν από 1 σημείο και μετά θα έχει κάτι να πει. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sleepless_paul13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Οντως αλλα 1.δεν ειναι και πανακριβο και 2.θα δειξει αν δινει περιθωρια. Για να βγαλει κανεις δικο του και καλο ηχο δυστυχως θελει λεφτα και καποιον πεπειραμενο απο πισω. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Και κάμποσο ψάξιμο σπίτι θα έλεγα με πεταλάκια. Δεν χρειάζεται να καταξοδευτείς. Μερικά βασικά ( ακόμα και φθηνά να είναι) για να καταλάβει κάποιος πως να δημιουργεί αλυσίδα εφέ και πως αυτά επιδρούν στον ήχο και πως θα μεταβληθεί αν αλλάξει την σειρά τους κ.ο.κ! :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 ειμαι και γω απο αυτους που συμφωνουν με τον superfunk...by the way διαβασα 19 σελιδες ποστ τωρα γιατι ειχα καιρο να μπω και εριξα πολυ γελιο σε καποιες φασεις...εχω μια ιδεα μαγκες...να στειλουμε αυτο το ''μυθο'' στους mythbusters...σιγουρα θα βρουν την ακρη αυτοι... :lol: :lol: :lol: myth busted :D I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Για ποιο πράγμα; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Tι είναι οι mythbusters ρε παιδιά?Ακουστά τους έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση