g.avram Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 George Avramidis- Shadow man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Πολύ ωραίο! Αργό, ατμοσφαιρικό, με ωραίες ιδέες, παραγωγή άψογη, δροσερό, πνευστά ζεστά με γοητεία, σούπερ! Μπράβο φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Πολύ ωραίο! Αργό, ατμοσφαιρικό, με ωραίες ιδέες, παραγωγή άψογη, δροσερό, πνευστά ζεστά με γοητεία, σούπερ! Μπράβο φίλε. Να εισαι καλα Αγγελε! Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 :) Η υπόλοιπη δουλειά είναι σε cd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 :) Η υπόλοιπη δουλειά είναι σε cd? Ναι. Υπαρχει σε cd. Μπορεις να ακουσεις ομως και απο εδω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 :) Η υπόλοιπη δουλειά είναι σε cd? Oποιος θελει, μπορει να κατεβασει τα κομματια του αλμπουμ μου απο το soundcloud.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Όλα τα κομμάτια είναι υπέροχα. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Παίζετε υπέροχα (αν κατάλαβα καλά είστε σχήμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Όλα τα κομμάτια είναι υπέροχα. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Παίζετε υπέροχα (αν κατάλαβα καλά είστε σχήμα). Σε ευχαριστω κ παλι Αγγελε για τα καλα σου λογια Εχω φτιαξει μια μπαντα με την οποια κανουμε καποια live και συντομα θα ηχογραφησουμε και δευτερο αλμπουμ. Καποιοι απο αυτους τους μουσικους εχουν παιξει κ στο πρωτο αλμπουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστω κ παλι Αγγελε για τα καλα σου λογια Εχω φτιαξει μια μπαντα με την οποια κανουμε καποια live και συντομα θα ηχογραφησουμε και δευτερο αλμπουμ. Καποιοι απο αυτους τους μουσικους εχουν παιξει κ στο πρωτο αλμπουμ Δεν παίζω στο πρώτο άλμπουμ, αλλά μου πρότεινες να παίξω στο δεύτερο, αν ξεχνάω καλά. :o Το σιντί το 'χω λιώσει στ' αμάξι, είναι φρέσκο ό,τι ώρα και να τ'ακούσεις! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν παίζω στο πρώτο άλμπουμ, αλλά μου πρότεινες να παίξω στο δεύτερο, αν ξεχνάω καλά. :o Το σιντί το 'χω λιώσει στ' αμάξι, είναι φρέσκο ό,τι ώρα και να τ'ακούσεις! Εσενα αγορι μου σε θελω live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση