oselifer Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, ο πατέρας μου είναι καλός στο σχέδιο και ζωγράφισε μια fool sg.. Το ερώτημα μου είναι τι βερνίκι πρέπει να βάλουμε; Μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας,καθώς δε διαθέτουμε εμπειρία; Οι μπογιές είναι νερού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Με κάθε επιφύλαξη...γιατί δεν ξέρουμε το υπόστρωμα...το 2Κ της Sonax σε σπρευ. Θα το βρεις σε χρωματοπωλεία. Ο "γέρος" άκουγε Clapton? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 2Κ της Sonax σε σπρευ. Ο "γέρος" άκουγε Clapton? ;D ;D Φίλοους, σπρέγια πλάμε και μάλιστα μάδε ιν γκρις λαίμαι, στηρίξτε την εγχώρια παραγωγή ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Φίλοους, σπρέγια πλάμε και μάλιστα μάδε ιν γκρις λαίμαι, στηρίξτε την εγχώρια παραγωγή ;D Φίλος...δώστου ένα 2 συστατικών πολυουρεθάνης....και το κρίμα στο λαιμό σου ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Κούκλα, μπράβο στον πατέρα σου :D :D :D :D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Ασταρι gesso έβαλε.. Αυτό που με απασχολεί είναι να το βάλουμε μόνοι μας το βερνίκι ή να βρούμε κάποιον με πείρα να το κάνει;Πόσο δύσκολο είναι; Γιατί του πήρε 2-3 μήνες να τη ζωγραφίσει και έχει γίνει πολύ καλή.Μην πάει χαμένη η δουλειά. @AuditoryDriving Ευχαριστω εκ μέρους του! :D Θα βάλω καλύτερες φωτογραφίες όποτε μπορέσω... @marathon Στα νιάτα του δεν άκουγε κλάπτον..Ήταν του ελληνικού ρεπερτορίου.. ;D ;D Αλλά τώρα τους έχει μάθει όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που με απασχολεί είναι να το βάλουμε μόνοι μας το βερνίκι ή να βρούμε κάποιον με πείρα να το κάνει;Πόσο δύσκολο είναι; Γιατί του πήρε 2-3 μήνες να τη ζωγραφίσει και έχει γίνει πολύ καλή.Μην πάει χαμένη η δουλειά. Πάρε τον Κακανιάρη στο www.jokerguitars.gr είχα δει μια παρόμοια που είχε φτιάξει...(και έβριζε...) :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 καλυτερα Κακακνιαρη που προτεινει κ ο Μαραθων το 2Κ ειναι πολυ καλο,προσωπικα το εχω χρησιμοποιησει στην δικη μου,αλλα ολα τα χρωματα που ειχα βαλει ηταν της sonax (dupli color),οποτε δεν υπηρχε περιπτωση χημικης αντιδρασης. Ξερω οτι υπαρχει κ υδατοδιαλυτο βερνικι (με βαση το νερο),ηταν να το χρησιμοποιησω για ενα αλλο μου προτζεκτ,αλλα οταν εψαχνα Ελλαδα δεν το βρηκα... :P Btw πολυ ωραια ζωγραφια,φροντισε να βρεις το καταλληλο βερνικι μην παει στραφι η δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Τελικά πήγαμε στον Κακανιάρη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Πολυ ομορφη!!! Συγχαρητηρια για τη δουλεια (βαφη-βερνικωμα)! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση