sotos9 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 η πρωτη μας δουλεια... εαν γουσταρετε καντε ενα like. εαν παλι οχι keep rocking!!! metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 :o :o Ηχάρα!! Δεν ξέρω αν είσαι ο μόνος κιθαρίστας στη μπάντα,αλλά συγχαρητήρια για το πολύ tight παίξιμο και τα ωραία riffs.Θα ήθελα ένα solo εκεί προς το τέλος,αλλά ίσως να μη σου έβγαινε κάτι ταιριαστό. Θέλουμε επίσης λεπτομέρειες!! (εξοπλισμό,διαδικασία ηχογράφησης,κλπ) \m/ More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 :o :o Ηχάρα!! Δεν ξέρω αν είσαι ο μόνος κιθαρίστας στη μπάντα,αλλά συγχαρητήρια για το πολύ tight παίξιμο και τα ωραία riffs.Θα ήθελα ένα solo εκεί προς το τέλος,αλλά ίσως να μη σου έβγαινε κάτι ταιριαστό. Θέλουμε επίσης λεπτομέρειες!! (εξοπλισμό,διαδικασία ηχογράφησης,κλπ) \m/ ευχαριστω man, εχουμε δυο κιθαρες,εγω ειμαι αριστερα.οσο για το σολο εβγαινε αλλα καλυτερα ετσι απλο..ξυλο! gear: garland 5150 head marshall jcm 900 cab(απλα ειναι η καλυτερη για recording) 1)57αρι,2)ribbon,3)fuzz mics avalon preamps και esp m-i και το σημαντικο...NEMESIS STUDIO Καβαλα. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 ωραια death-ια μαν...μπραβο! 8) 8) κ ωραιος,σφιχτος ηχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Δεμένη μπάντα, με ωραίο βαρύ ήχο και παραγωγή. Μου άρεσε πολύ το πρώτο ριφ κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Paulitos Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 τελειοοοοοοοοο.... :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 τελειοοοοοοοοο.... :o :o :o :o Ευχαριστω αδερφε.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PRS22 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Τα σπαει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση