Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν, μετά από μεγάλη αποχή από το φόρουμ ορίστε και κάτι εντυπωσιακό, νομίζω... ;) Περιμένω σχόλια. (και αν σας θυμίζει κάτι, προφανώς δίκιο έχετε... Αλλά νομικό πρόβλημα δεν υπάρχει). Το κομμάτι πρέπει να λουπάρει (αν και σε mp3 δε θα το κάνει πολύ καλά, αλλά τουλάχιστον εξηγεί το γιατί τελειώνει έτσι απότομα). Νικόλας track_10_done.mp3 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν, μετά από μεγάλη αποχή από το φόρουμ ορίστε και κάτι εντυπωσιακό, νομίζω... ;) Περιμένω σχόλια. (και αν σας θυμίζει κάτι, προφανώς δίκιο έχετε... Αλλά νομικό πρόβλημα δεν υπάρχει). Το κομμάτι πρέπει να λουπάρει (αν και σε mp3 δε θα το κάνει πολύ καλά, αλλά τουλάχιστον εξηγεί το γιατί τελειώνει έτσι απότομα). Νικόλας Εξαιρετικό Μαέστρο sir! Ευχαριστουμε που το μοιράστηκες μαζι μας! googlara τον τιτλο και ειδα καποια πραγματα για adventure games. Για που προορίζεται το θέμα? Μερος soundtrack για καποιο game? Στο wmp μου λουπαρει ομαλά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Ωραίο είναι. Δεν μου θυμίζει κάτι. Ίσως το θέμα απο τους πειρατές της Καραιβικής λίγο. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Μπιούτιφουλ λαίμαι, δώσε μαέστρο πράμα ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 ΠΟλυ ωραιο και αυτο απορω τοσον καιρο γιατι δεν ανεβαζες μουσικη . Μπραβο...Ειδες ακομα και κεις του ροικ εν ρολλ θελουμε τον κλασικο μας δεν γινεται. Χαχαχα μπραβο και παλι. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον, είναι πραγματί για παιχνίδι adventure, το Nelly Cootalot και είναι το κομμάτι των τίτλων τέλους. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες να φτιάξω, αλλά κατά τα άλλα αυτό είναι το κομμάτι και μου άρεσε τόσο που είπα να το μοιραστώ μαζί σας, ως έχει. Σας ευχαριστώ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Νικόλα εξαιρετικό θέμα και όντως πολύ ταιριαστό για adventure παιχνίδι! Μπράβο!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση