Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Τελικά το βρήκε ο Κώστας, δεν ξέρω από που είναι (από live, από πρόβα;), έχει τα φαλτσάκια του (από μένα) αλλά το όλο feel μου αρέσει. Το αφιερώνω στον ΕΖ που με τιμάει ανεβάζοντάς με στο παλκο μαζί του. https://www.youtube.com/watch?v=4yvf_bTezJA&feature=youtu.be InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Kουραστικος γινομαι αλλα τι φωνη εχει ο ανθρωπος! Τα φαλτσα δεν εχουν σημασια Σερ,τα σωστα παιζουν ρολο. Εξαιρετικο ειναι. Και ξαναγινομαι κουραστικος αλλα πρεπει νομιζω να βγαλετε και τα δικα σας πραγματα,αξιζει τον κοπο ρε γαμωτο. Ειστε πολυ καλη μπαντα,εχετε μια τραγουδιστρια που σκοτωνει και υλικο σχεδον ετοιμο. Ετσι η αλλιως ευγετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Νέστορα είναι πολύ ωραία η διασκευή! Πολύ ωραίο παίξιμο (σιγά τα φάλτσα) και φοβερή φωνή απ' τον τραγουδιστή. Μπράβο σας! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Τελικά το βρήκε ο Κώστας, δεν ξέρω από που είναι (από live, από πρόβα;), έχει τα φαλτσάκια του (από μένα) αλλά το όλο feel μου αρέσει. Το αφιερώνω στον ΕΖ που με τιμάει ανεβάζοντάς με στο παλκο μαζί του. Merci για την αφιέρωση αδελφέ, και τι αφιέρωση!! Ξέρεις, θα μπορούσα να πω πολλά, για το παίξιμο, την προσέγγιση, τους ήχους κλπ., θα αρκεστώ μόνο σε τούτο: μετά απο χιλιάδες ώρες ακρόασης μουσικής εδώ και δεκαετίες - τονίζοντας πως λατρεύω ν'ακούω μουσική το ίδιο όπως στα 20 μου - έχω καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο οριοθετώ το άκουσμα της κάθε στιγμής (μιλάω για νέες-άγνωστες ακροάσεις που προέρχονται απο το δίκτυο, ραδιόφωνα, δίσκους φίλων)...εκείνα τα κομμάτια που αληθινά με συγκινούν και με αγγίζουν, τα ψάχνω...λαχταράω να μάθω τι, ποιός, πότε και να βρώ δίσκους ν'αγοράσω η να "κατεβάσω"...ενδιαφέρομαι. Η εκτέλεση σας για μένα εμπίπτει σ'αυτή την κατηγορία, θερμά συγχαρητήρια! Θα αγόραζα τον δίσκο που θα είχε αυτό το κομμάτι χωρίς δεύτερη σκέψη. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2015 Να τα πουμε; Ασε σας τα ειπανε οι απο πανω!!Μονο αυτο: Με τον Μανο και την Εβελινα στην ιδια μπαντα θα γινοτανε της@#%**ας!!Με την καλη εννοια! ;) Μπραβο για την διασκευη που ειναι απο τις καλυτερες που εχω ακουσει για το συγκεκριμενο κομματι!!Που σημειωτεον ειναι και δυσκολο!! :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ σας για τα τιμητικά σας λόγια! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 ΕΚΤΕΛΕΣΑΡΑ!!!!! μπραβο σε ολους σας! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Πολύ καλό. Καταλαβαίνω σωστά ότι σας έφυγε ο τραγουδιστής αυτός; Γιατί; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ και τους 2 επόμενους εκλεκτούς σχολιαστές! Ray, με τον Μάνο είμαστε φίλοι από το 1977, και παίζουμε μαζί σε μπάντες από το 1981. Κάποια στιγμή το 2012 κουράστηκε από την όλη φάση και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Εξακολουθεί και αγαπάει τη μουσική, αλλάζουμε δίσκους συχνά - πυκνά, έχουμε τζαμάρει αλλά οι συνεχείς πρόβες, τα live είναι πλέον εκτός των ενδιαφερόντων του. Ελπίζω κάποια στιγμή να επανέλθει. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Κρίμα. Βάλε και τίποτα με την καινούργια αν και με χαλάει η γυναικεία φωνή σε ιστορικά αντρικά τραγούδια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση