gto234 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Γειά χαρά! Το νέο μου κιθαράκι από την Ibanez AK86 DVS! Πολύ καλό το κιθαράκι για 420¤! Τώρα η απορία μου: είναι εύκολο να αλλαχτούν οι μαγνήτες;Ποιοί μαγνήτες είναι κατάλληλοι για εκείνο τον κλασσικό jazz ήχο (montgomery,benson κλπ.;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Bαλε ενα σετακι SEYMOUR DUNCAN SETH LOVERS. Τους μαγνητες μην προσπαθησεις να τους αλλαξεις μονος σου γιατι θα γνωρισεις απο πρωτο χερι τον ΕΦΙΑΛΤΗ των ηλεκτρικων ενος σκαφους,ΜΟΝΟ σε ΕΜΠΕΙΡΟ μαστορα που ΞΕΡΕΙ τι κανει.... Να τη χαιρεσαι ειναι κουκλα! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ! Πιστεύεις Νίκο ότι πρέπει να αλλαχτούν και τα καλώδια-ποντεσιόμετρα για να γίνει καλή δουλεία;Αν ναί τι λές να βάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Για τα ποτενσιομετρα δεν ξερω να σου πω, παντως στο δικο μου σκαφος, σαν μια προσιτη λυση εγω φορεσει mity mite και ο ηχος ειναι πολυ ικανοποιητικος, απο hot καταστασεις μεχρι καργα jazz (εχω flatwoυnd πανω). Κουκλα ειναι ΚΑΙ με πολιτικό μύνημα! (το headstock ειναι σαν το σημα της καταληψης!!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 πολύ όμορφη, καλοπαιχτη :wink: αν σου αρέσει ο ήχος της μην αλλάζεις τίποτε, γιατί μπορεί να πας για καλύτερους μαγνήτες, αλλά στα αυτιά σου να μην σου αρέσει ο ήχος τους. *μια απλή σκέψη :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Bαλε ενα σετακι SEYMOUR DUNCAN SETH LOVERS. +1000! κοιτα εδω για τα ηλεκτρικα γενικα,εχει κατι ωραια κιτς: http://www.rsguitarworks.net/rsstore/index.php?cPath=31 ρωτα και τον jam κανουν τρομερη δουλεια! μεγεια για την κουκλα! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Με γεια ,να τη χαίρεσαι.Πολύ όμορφη φαίνεται.Αν έχεις χρόνο κάνε ενα σύντομο review και ανέβασε κανα clip,γιατί ενδιαφέρομαι κι εγω :oops: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Με γειά το σκάφος. Καλά ταξίδια....μουσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Oμορφούλα είναι! Με γειά! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Με γεια, με γεια!!! Κούκλα είναι, μας κατα@#%#ες νυχτιατικά... Γλυκοκοίταζω και μια παρόμοια σε κοντινή τιμή. Καλόπαιχτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση