serres Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας! Προτάσεις για ενισχυτή ακουστικής, κάποιον σε λογική τιμή(αν είναι δυνατο) θα χρησιμοποιηθεί σε live. Ποια η άποψή σας για τον Marshall AS50D http://www.thomann.de/gr/marshall_as50d.htm Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2015 στο noiz διάβασα επίσης καποιες καλές κριτικές για τους Behringer ACX1800 ULTRACOUSTIC Acoustic Guitar Amp Combo και τους Fishman Pro-LBX-600 Loudbox Artist, έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drwolf Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Θα πρότεινα να δοκιμάσεις τον Laney A1. Πολύ καλός και δυνατός για πρόβα/studio/live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
megajim Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ σήμερα πούλησα έναν Stagg που είχα στο σπίτι, είναι αρκετά δυνατός (20 watt RMS είχα) και βγάζουν και 40 watt νομίζω. Αξίζει να τους τσεκάρεις, πρώτον γιατί είναι πολύ οικονομικοί, εγώ τον δικό μου τον είχα πάρει 90 ευρώ και δεύτερον είναι πολύ όμορφοι εξωτερικά. Παίρνει κιθάρα και μικρόφωνο, έχει διαφορετικά volume για τα δύο, eq και reverb. Ελπίζω να βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση