Προς το περιεχόμενο

Et Pourquoi Pas-Vasmar

Vasmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και υγιή χρονιά σε όλους !

Ήμουν για καφέ τις προάλλες σε ένα μαγαζί εδώ στην Πάτρα το οποίο γενικά παίζει από spotify μουσική και κατά καιρούς έχω ακούσει πολύ ωραία πράγματα , με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να σηκώνομαι από την καρέκλα μου ,να κοιτάω το λάπτοπ τους και να σημειώνω :D

Έτσι και πριν λίγες μέρες την.. πάτησα με ένα κομμάτι το οποίο μου καρφώθηκε παραπάνω απ'ό,τι θα "πρεπε" και γυρνώντας σπίτι όχι μόνο έψαξα τον καλλιτέχνη αλλά είπα να γράψω και τη δική μου version του κομματιού.

Dino Mehrstein ο Γάλλος κιθαρίστας. Intuitions το άλμπουμ του. "Et pourquoi pas" το εν λόγω κομμάτι .

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πιο (hip hop) εκδοχή μου και να ακούσω τα σχόλιά σας :)

Εδώ είναι το δικό μου !

https://soundcloud.com/vasmar/et-pourquoi-pas

Κι εδώ το original !

https://myspace.com/dinomehrsteinquartet/music/song/et-pourquoi-pas-14098819-13900003

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !

it's all about balance...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις πολύ ωραίο "άγγιγμα" και feeling στην κιθάρα και αυτά, από μόνα τους, είναι μεγάλη δουλειά.....Αυτά ή τα έχει ένας κιθαρίστας ή όχι, δεν μαθαίνονται. Εκεί είναι η διαφορά από έναν οργανοπαίχτη και έναν μουσικό!  Και κάτι ακόμα, η "διασκευή" σου μου άρεσε πολύ περισσότερο απ'το πρωτότυπο... ;) Μπράβο!

Εισαι πολύ καλός Βασίλη. Το ακούω μέρες τώρα καθημερινά απο τοτε που το ανέβασες.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Να είστε όλοι καλά !! Χαίρομαι που η διασκευή μου σας είπε "κάτι"  :D

Στράτο μαζέψου ;D

@cigaret13: Σ'ευχαριστώ απ'την καρδιά μου γι'αυτό που λες.Χαίρομαι απίστευτα αν αυτό το "ακους" σε μενα. Tο inner voice μου πάω να βγάλω κάθε φορά που παίζω νομίζω.Το όργανο είναι απλά το μέσο ανάμεσα στην ψυχή μας και τον κόσμο.(Too much φιλοσοφική διάθεση.τι μου συμβαίνει ? )

Ευχαριστώ και πάλι !  :)

it's all about balance...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου