Προς το περιεχόμενο

Audio interface or mixer?

endtropi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε  belzrebuth, εδώ και μέρες λοιπόν ψάχνω για διάφορες κάρτες ήχου (και όχι μίκτες!) με budget 100-130 ευρώ και κατέληξα στις κάτωθι:

M-Audio M-TRACK USB Audio Midi Interface

Tascam US-322

Lexicon Omega Studio.

ALESIS IO2 EXPRESS

Alesis iO4

Επίσης βλέπω πως η focurite scarlet 2i2 έχει πολύ καλές κριτικές, αν εξαιρέσεις το γεγονός έλλειψης midi i/o.

Στα διάφορα reviews βλέπω τελικές βαθμολογίες από 3,5 έως 4,5/5.

Έχεις κάποια γνώμη για τις παραπάνω; Η ασχετοσύνη μου μου λέει ότι πάνω κάτω είναι ίδιες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα, βλέπω πολύς λαός υποστηρίζει τις focusrite σε σχέση με άλλες κάρτες ήχου. Και είναι κατηγορηματικοί! Θα το σκεφτώ λοιπόν, δεν έχω αγοράσει ξανά μεταχειρισμένο.

Ολες αυτες οι budget καρτες ηχου που αναφερες ειναι πολυ υποδυεστερες της 2i4.Μην το σκεφτεις πολυ και τη χασεις :P

Στα λεφτα που διαθετεις και στη φαση που εισαι το μεταχειρισμενο (σε αριστη κατασταση) ειναι μονοδρομος και προσωπικα παντα θα επαιρνα κατι καλυτερο σαν μηχανημα και μεταχειρισμενο παρα χειροτερο και καινουριο.

Οπως ειχα πει και πιο πανω πληρωνεις αερα στα καινουρια και ολα αυτα ειναι πραγματα που down the road μπορει να τα ξαναπουλησεις καποτε,να αναβαθμισεις το setup σου οποτε ειναι κριμα να καις λεφτα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου