cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Κυριακή σήμερα (χθες δηλαδή ::)) δουλειά δεν είχα, σπίτι θα καθόμουν και έτσι έκατσα έγραψα ένα κομματάκι. Επειδή φαγωθήκατε όλοι με την 80τίλα στα κομμάτια μου, το άσμα αυτό το έκανα '80s 8)......περίπου.... ::) https://soundcloud.com/cigaret13/sweet-80s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Εμένα μ' άρεσε πολύ Φώτη! Πολύ ωραία σημεία στα σόλο με μελωδικές φράσεις. Εγώ θα ήθελα λίγες περισσότερες παύσεις αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. :) Μπράβο!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Κυριακή σήμερα (χθες δηλαδή ::)) δουλειά δεν είχα, σπίτι θα καθόμουν και έτσι έκατσα έγραψα ένα κομματάκι. Επειδή φαγωθήκατε όλοι με την 80τίλα στα κομμάτια μου, το άσμα αυτό το έκανα '80s 8)......περίπου.... ::) https://soundcloud.com/cigaret13/sweet-80s Φώτη είσαι αστερι φίλε. Liked ... ;D ;D Αυτόν τον ήχο ποτε θα τον πιάσω... 8) 8) 8) ;D i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Βάλε καί την μπάλα.. διπλό κλίκ Your browser does not support the HTML5 video tag Μισές δουλειές.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Γλυκό, όπως λέει και ο τίτλος του. Η στιγμή της αλήθειας, για μένα, η φράση στο 2.19-2.26. Καλημέρα σας! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Ωραίος :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο βρε cigaret13!Βαλσαμάκι στα αυτιά αυτό το ...περίπου '80ς! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Οσο περνα ο καιρος,στα δικα μου αυτια τουλαχιστον,γραφεις ολο και καλυτερα,πιο συγκροτημενα και με ουσια και εχεις ενα δικο σου υφος στο παιξιμο,το γραψιμο και τον ηχο. Περα απο το αν αρεσουν σε καποιον αυτα που φτιαχνεις η οχι ειναι σημαντικο νομιζω για οποιον συνθετει να εχει κατι ιδιαιτερο. Ωραιο κομματι,εχει το δικο σου τροπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Απ' το πρωί λέω να απαντήσω, αλλά όλο και κάποιος πελάτης θα μπει να με διακόψει.... :-X. Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ όλους για τα comments! Εγώ θα ήθελα λίγες περισσότερες παύσεις αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη Και 'γώ θα το ήθελα Δημήτρη αλλά μικρό παιδί είμαι και παρασέρνομαι..... :-\ :o Αυτόν τον ήχο ποτε θα τον πιάσω Πλάκα κάνεις βρε Βασίλη, στο Empty rooms ο ήχος σου ήταν κλάσεις ανώτερος από τον δικό μου με τα μπλιμπλίκια. Βάλε καί την μπάλα.. Δωρεάν μάθημα ιστορίας μουσικής στον Emfasis: 'Η Disco "πέθανε" τέλη '70s μαζί με την πανκ, αρχές '80s είχαμε άλλα..... ;D ;D ;D Πάντως είσαι ποιητής... Καλημέρα σας Σπύρο κατακοκκίνησα.... ::). Πάνο παιχταρά, όχι όσο εσύ.... ;) Magna ευχαριστώ πολύ για το, υπερβολικό θά'λεγα, σχόλιό σου :) εχει το δικο σου τροπο! Καλώς-κακώς Γιώργο αυτά μου "βγαίνουν" όταν κάθομαι να γράψω κάτι... ::) :P 8) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Συμπαθής μελωδία-δεν είναι στα ακούσματά μου το είδος- αλλά για να λαίμαι και τις αλήθειες είμεθα επαέ, ε? Το λεπόν,υπάρχει ένα θεματάκι με το ρυθμό και επειδή ο ρυθμός προέρχεται από κουτί, αποκλείεται να κάνει λάθος, οπότε ξαναγράψε τις μπουθάρες με τρόπο που να πατάνε πάνω στο ρυθμό. Επαέ που ήθελες 80τίλα, εμενα δεν με βγαίνει ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση