stepar10 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει ή ακούσει την παρακάτω κιθάρα; Ειναι αντιγραφή της πανέμορφης αλλα και πανάκριβης Gibson. Mε δεδομένο ότι σε αυτά τα χρήματα τα ΚΣύλα της λογικά δεν θα είναι ποιοτικά αρα ο ακουστικός ήχος όχι και τόσο ικανοποιητικός, και με δεδομένο ότι καποιος δεν ενδιαφέρεται για τον ακουστικό της ήχο αλλά μόνο για τον ήχο μεσω PA θα ήθελα να ακούσω γνώμες για τα ηλεκτρικά της (esonic2) ενα σύστημα καπως υβριδικό (με μαγνήτη στο λαιμό και transducer κατω απο την γέφυρα) Αξίζει για ένα όργανο που θα σταθεί αξιοπρεπώς; http://www.thomann.de/gr/epiphone_ej200ce_nt.htm MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 τι συμπερασματα είναι αυτά ? ? ο ηχος είναι καταπληκτικος (ακουστικα) είναι υπεροχη κατασκευη και ευκολοπαικτη. δυστηχως δεν μπορω να σου πω για το ηλεκτρακουστικο γιατι η δικια μου εχει fishman που το εχω πληρωσει χαβιαρι. (αλλα αξιζει). anyway είναι πολύ καλο οργανο για τα χρηματα του. τωρα μην αρχισουμε το γνωστο με αυτά τα χρηματα παρε αυτο η το άλλο γιατι παμε αλλου.. :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2015 Πιο πολύ ερώτηση προς συζήτηση ήθελα να κάνω παρά να πω τα συμπεράσματά μου. Αλλωστε δεν την έχω ακούσει ποτέ. Για τα ηλεκτρικά καποια άλλη γνώμη; Όταν ακούς τον ήχο μόνο απο Pa ή όταν ηχογραφείς μέσω του jack τα κσύλα επιδρούν καθόλου; Ξέρω οτι ειναι πολυσυζητημένο θέμα αλλά ποια είναι η γνώμη σας; MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2015 anyone? MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση