Johnny.T Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα ειναι το βαθυ μωβ. Εσυ να ανησυχεις που τα βλεπεις ολα..."κυλιομενα". αχαχαχαχαχαχαχαχχαχα εγω τουλαχιστον καταλαβα που το πηγαινε το θρεντ το παληκαρι ,εσυ εκει το σολο του στιβ μορσ και οι ντι πι.Εμ ειδες εμεις οι στοουνιαριδες ειμαστε πιο ανοιχτομυαλοι.Πιο εναλακτικοι.Εσεις εκει κολημενοι στη δεινοσαυριλα και την παλιοροκια χαχαχααχχαχαχααχα.Αλλα μην το μαμησουμε τωρα το θρεντ για μαλακιες.Καλος ο χαβαλες καλη ωρα και αυτη αλλα μην το παμε σχοινι κορδονι.χεχεχε If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Κι εμεις οι υπολοιποι καταλαβαμε "που το πηγαινε το θρεντ το παληκαρι" Johnny, ελεος, Ελληνικα ξερουμε να διαβαζουμε, ενα Δημοτικο το εχουμε βγαλει. :-X Το οτι διαλεξαμε να σχολιασουμε ενα μερος του θρεντ δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαμε το υπολοιπο μερος του, του οποιου η δυσκολια κατανοησης προφανως πιστευεις οτι ειναι επιπεδου...πυρηνικης φυσικης. Οσο κι αν σου φαινεται παραξενο, το ερωτημα "Σας εχει κολλησει τωρα τελευταια κανενα τραγουδι, σε σημειο που να ειναι συνεχεια στο μυαλο σας?" δεν χρειαζεται πτυχιο απο το Cambridge για να κατανοηθει. Μα επιτελους, τι πινετε εκει πανω ωρε καρντασια? ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Κι εμεις οι υπολοιποι καταλαβαμε "που το πηγαινε το θρεντ το παληκαρι" Johnny, ελεος, Ελληνικα ξερουμε να διαβαζουμε, ενα Δημοτικο το εχουμε βγαλει. :-X Το οτι διαλεξαμε να σχολιασουμε ενα μερος του θρεντ δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαμε το υπολοιπο μερος του, του οποιου η δυσκολια κατανοησης προφανως πιστευεις οτι ειναι επιπεδου...πυρηνικης φυσικης. Οσο κι αν σου φαινεται παραξενο, το ερωτημα "Σας εχει κολλησει τωρα τελευταια κανενα τραγουδι, σε σημειο που να ειναι συνεχεια στο μυαλο σας?" δεν χρειαζεται πτυχιο απο το Cambridge για να κατανοηθει. Μα επιτελους, τι πινετε εκει πανω ωρε καρντασια? ;D ;D Τα παντα!!!!χαχαχαχαα αλλα γιατι το σοβαρευεις δεν καταλαβαινω.Απο χαβαλε και πλακιτσα δεν καταλαβαινετε εκει κατω.Τεσπα ας μην το παμε ετσι ,το ειπα και πανω. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Αυτο: @ noe13 Κομματαρα των Rival. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Ωραια και τα δυο, μπηκαν στο playlist μου. Αλλο ενα που ακουσα σημερα και κολλησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gnd79 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Μου συμβαίνει συχνά...Είτε με εντελώς γελοία τραγουδάκια (που μου κολλάνε ακριβώς επειδή μου τη σπάνε) είτε με άλλα που έχουν για μένα κατι ιδιαίτερο. Τα τελευταία που μου είχαν κολλήσει είναι ένα "χιτάκι" των "δικών μας" electric litany κι ένα d & b (που δεν ακούω και πολύ).. Το δεύτερο μου βγήκε ο κ*λος να το βρω κ να το κατεβασω, πολύ σκάλωμα :D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Εγώ έχω φάει γερό κόλλημα με το παρακάτω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Απίστευτο κόλλημα με τα παρακάτω τραγούδια. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση