Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Στο παρακάτω λινκ υπάρχει ένα κείμενο σε 7 διαφορετικές εκδοχές (με 7 γραμματοσειρές). Ποιά προτιμάτε παρακαλώ (και γιατί αν είναι δυνατόν να το εξηγήσετε)? Ευχαριστώ! https://www.scribd.com/doc/252026300/Beauty-and-Hope-Inner-Text Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 το 3 για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι αναμεσα στο 3 και το 6 αλλα μαλλον το 3 θα διαλεξω. Οι υπολοιπες ειναι κουραστικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Ποιά προτιμάτε παρακαλώ (και γιατί αν είναι δυνατόν να το εξηγήσετε)? 1) Για τι χρήση είναι? Εκτυπωμένο αναλογικό έντυπο (και εάν ναι σε τι στιγμές)? Χρήση Internet? Display-iPAd.....????? OEO... 2) Για τι θέμα είναι? Η κάθε γραμματοσειρά είναι σαν μία εικόνα. Απευθύνεται σε συγκεκριμένα θέματα και κοινά...Προφανώς και υπάρχουν και οι μπαλαντέρ...αλλά δεν έχεις διαλέξει κάποια τέτοια ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 1. Θα τυπωθεί offset σε μέγεθος 23,5 * 31, 300 DPI 2. Είναι η εισαγωγή στην παρτιτούρα "Beauty & Hope in the 21st Century" και οι εξηγήσεις μου στο γιατί υπάρχει αυτό το Project. αυτή η σελίδα μόνο. Το υπόλοιπο είναι παρτιτούρα και εικονες. Από αυτό: Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 3 λόγω ευανάγνωστης καθαρότητας (το 6 είναι tres banal για αυτό που θες) και 4 λόγω του ότι αντικατοπτρίζει personal statement. Τον Μάραθο να ακούσεις όμως που τα λέει καλά και ξέρει. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 To 3. Αν και εγώ θα προτιμούσα ένα καλογραμμένο, χειρόγραφο κείμενο, όχι απαραίτητα γραμμένο από εσένα φυσικά. Θα έδινε άλλη αίσθηση. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Θα συμφωνήσω και εγώ με το 3, ωστόσο ΙΣΩΣ να έβαζα τη γραμματοσειρά κατά ένα νούμερο μεγαλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 6. για ίντερνετ PC 3. για print Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alchon Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι αναμεσα στο 3 και το 6 αλλα μαλλον το 3 θα διαλεξω. Οι υπολοιπες ειναι κουραστικες Συμφωνώ κι εγώ να διαλέξεις μια απ αυτές τις δύο. Οι υπόλοιπες διαβάζονται δύσκολα. Προσωπικά προτιμώ την 6η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση