rouchlass Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Καλημεριζω απαντες κ ευχομαι ολοψυχα μια δημιουργικη νεα χρονια με υγεια,χαμογελα κ γεματη μουσικαρες. Στο θεμα μας τωρα, εχω στη κατοχη μου εναν Marshall dsl 401 combo ενισχυτη ο οποιος δε διαθετει υποδοχη για ακουστικα.Σερφαροντας σε καποια ξενα forums διαφοροι τυποι ανεφεραν ως λυση σε θεματα οπως το δικο μου το Weber headphone tap and dummy load. Υπαρχει καποιος εδω που να το εχει δοκιμασει ή να γνωριζει τη λειτουργια του, με ποιον τροπο γινεται η συνδεσμολογια του με κιθαρα-πεταλια-ενισχυτη κλπ? Επειδη προφανως κ δεν ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος του πλανητη που να χρειαζεται καποιες φορες ακουστικα με το λαμπατο του ενισχυτη ο οποιος δε διαθετει το απαραιτητο input, υπαρχει καποια αλλη προταση??? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε να τα βάλεις στο fx loop send, αν δε σου αρέσει πάρε κάποιο φτηνό προενισχυτή ακουστικών και συνδεσέ τον στη ίδια έξοδο fx loop send! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2015 Thanx!Ρώτησα κ έναν τεχνικό κ μου είπε πως μπορεί να γινει μοντα κ να προσθέσει στον ενισχυτή headphones jack.Δε ξέρω πως θα το κανει αλλα εφ'οσον γινεται μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση