Alex-is Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 Anneke Van Giersbergen (THE GATHERING) Liv Kristine Espenaes (THEATRE OF TRAGEDY - LEAVES EYES) www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Ναι ναι, πως τις ξέχασα αυτές ο χαζός;... Η τραγουδίστρια των Arch Enemy είναι λίγο μούφα βέβαια (ταπεινή μου γνώμη, η μπάντα γ**ει) αλλά αξίζει να μπει στη λίστα λόγω hot εμφάνισης κ heavy metal νοοτροπίας.... Stay heavy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Νομιζω πως δεν αναφερθηκε η Grace Slick των Jefferson Airplane. Η οποια ηταν και μοντελο πριν γινει τραγουδιστρια (για προφανης λογους...) http://jeffersonairplane.com/grace.html +1000 η παραλειψη μας αυτη αρκει για να περασουμε εξω :arrow: :arrow: :arrow: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Cristina Scabbia (LACUNA COIL) Tarja Turunen (NIGHTWISH) Πολύ καλές! Μια που αναφέραμε και νεώτερες, ξεχωριστή ροκ φωνή (για γυναίκα) έχει πιστεύω και η Sandra Nasić (Guano Apes) leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Μια και πιάσαμε τα metal μονοπάτια, κατά τη γνώμη μου η καλύτερη είναι η Sharon den Adel (Within Temptation), μακράν καλύτερη φωνή από Liv, Anneke κλπ. Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα φωνή η τύπισα από τους Madder Mortem ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Ναι ναι' date=' πως τις ξέχασα αυτές ο χαζός;... Η τραγουδίστρια των Arch Enemy είναι λίγο μούφα βέβαια (ταπεινή μου γνώμη, η μπάντα γ**ει) αλλά αξίζει να μπει στη λίστα λόγω hot εμφάνισης κ heavy metal νοοτροπίας.... Stay heavy![/quote'] Μούφα αυτός ο οδοστρωτήρας;;;; 8O 8O Εγώ πιστεύω κάνει αρκετούς και καλά κάφρους να κοκκινίζουν απο ντροπή :lol: :lol: Εγώ όταν την πρωτοάκουσα δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι είναι γυναίκα. Αλλά η Sandra Nasić μεγάλη αγάπη :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ όταν την πρωτοάκουσα δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι είναι γυναίκα. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση