Προς το περιεχόμενο

Οι "κυρίες" της Rock...

npap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα έβαζα και άλλες αλλα έχουν ήδη γραφτεί προηγουμένως. :D

Και η Bush έχει "γραφτεί" προηγουμένως, αλλά αυτό το κουφό περί Fripp τι ήταν ρε μπαγάσα; :) :) :) :) :) :)

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θα έβαζα και άλλες αλλα έχουν ήδη γραφτεί προηγουμένως. :D

Και η Bush έχει "γραφτεί" προηγουμένως' date=' αλλά αυτό το κουφό περί Fripp τι ήταν ρε μπαγάσα; :) :) :) :) :) :)[/quote']

:oops: :oops: :oops: Ζητώ συγνώμη δεν το πρόσεξα ότι έχει αναφερθεί... :roll:

Το κουφό περί Fripp είναι καθαρά μια υπερβολή, η οποία όμως θέλει να τονίσει το γεγονός ότι είναι μια από τις λίγες γυναικίες παρουσίες οι οποίες έχουν επιλέξει πιο progressive δρόμο μουσικής έκφρασης - τουλάχιστον όπως αυτό φανερώνεται περισσότερο στα πρώτα της album αλλά και μετά. :wink:

Δεν το λέω ως προτέρημα αυτό, απλά ως διαπίστωση. :wink:

(Μην ανοίξουμε και debate progressive vs "η τέχνη της αφαίρεσης"... :lol: :lol: :lol: Εγώ προσωπικά είμαι λάτρης και των 2 :wink: )

(Μην ανοίξουμε και debate progressive vs "η τέχνη της αφαίρεσης"... :lol: :lol: :lol: Εγώ προσωπικά είμαι λάτρης και των 2 :wink: )

Και μάλλον κολακεύει και τους δύο. Όλα καλά. :)

Mea Culpa

Επίσης πολύ άξια..επερχομενη και τρομερή ειναι μια ελληνίδα Monika, Monic κάπως έτσι....Θα σας γράψω το myspace της...

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=78121819

Time is just a fraction of the sine.......

@Νεμοοο >>μπήκα στο myspace της, μου άρεσε η μουσική, δεν αναφέρεται πουθενά το πλήρες όνομα της..??

να πώ κ εγώ άλλη μια: Fiona Apple {συγνώμη αν δεν είναι τοσο rock}

φβ/snoozeloop

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου