Guru npap Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Σε meeting νέου μουσικού περιοδικού που συμμετέχω στην συντακτική ομάδα και θα κυκλοφορήσει τον άλλο μήνα (δεν αναφέρω τίτλο για ευνόητους λόγους), έπεσε η ιδέα για μια στήλη που θα αναφέρεται στις μεγάλες κυρίες της rock... Για ρίχτε αν θέλετε αγαπητοί μου συνφορουμίτες, ποιες κατά την γνώμη σας είναι οι σπουδαιότερες (εν ήδη gallop)...Θεωρώ την συνισταμένη της γνώμης της κοινότητας του noiz, σημαντική για εξαγωγή συμπερασμάτων... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Pat Benatar, Suzie Quatro, Joan Jet Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Της ροκ... δε ξέρω, αλλά πάρε μερικές θεές να έχετε να παίζετε (άμα θέλετε, σας γράφω και το σχετικό άρθρο για τη κάθε μία) - Joni Mitchell - Joan Armatrading - Janis Joplin - Rickie Lee Jones - Kate Bush - Chrissie Hynde - Patti Smith Τη μεγαλύτερη απ' όλες αφήνω να τη πει ο SF (δεν θα το αποφύγει, φαντάζομαι :) :) :) ) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Janis Joplin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Με πρόλαβες eye 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonap Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Πολλές κατά τη γνώμη μου και διόλου ευκαταφρόνητες. Billie Holiday, Joan Baez, PJ Harvey, Beth Gibbons (Portishead-Νταξει δεν ειναι και τόσο ροκ αλλά τέλεια), Tina Turner, Jannis Joplin, Marian Faithful, η τραγουδίστρια των B52, των Cranberries (Dolores κατι), των Garbage (Shirley Manson), η Sheril Crow, η Alanis Morissete, η τραγουδίστρια των Blondie, η Kristin Hersh. Και η τραγουδίστρια των Evanesence η Ammie Lee είναι καλή Αμα θυμηθώ καμία ακόμα θα ενημερώσω. http://myspace.com/panostheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonap Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Σωστά eye. H Patti Smith :!: http://myspace.com/panostheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 PJ HARVEY στα σίγουρα....Η μεγαλύτερη "κυρία" του alternative.... Συγνωμμη κιολας αλλα μεγάλο περιοδικό είχε κανει αντίστοιχα (ολόιδιο) θέμα....Μήπως κάτι παίζει και αντιγραψει ο ενας τον αλλο??? Τεσπα.....Α...και τζέννη βανου...:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 OP Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 ωρέ nemo...ψάχνεις για παρθενογένηση στα 2000 μχ ?? :lol: Το θέμα δεν είναι ο τίτλος αλλά το περιεχόμενο...ελπίζω οι προθέσεις αυτού που θα το αναλάβει αν υλοποιηθεί, να εκφραστούν όπως το έθεσε... "όχι άλλα στείρα βιογραφικά"... :wink: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Πολλές οι καλές τραγουδίστριες. Αλλά οι αγαπημένες μου πάνω από όλες, (λίγο παλιές βέβαια), είναι δύο. Shirley Bassey και Connie Fransys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση