alexotic Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 ποπο ρε φιλε το σκέφτηκες πολυ? το δεν ειμαι επαγγελματιας το ειπα για το τροπο που παιζω που μου τα κολας κιωλας..και καλα εξυπναδα....δεν ηξερα οτι οσοι ειναι σε δισκογραφικη ειναι και επαγγελματιες πληκτραδες. την επομενη φορα που ετοιμαζει καποιος εξυπναδα να τη σκευτει κιολας. οχι απλα οτι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθεσαι, απλά μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Καλή τύχη στη σταδιοδρομία σου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexotic Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 αγορασε λεξικο. και προσπαθησε να τρολλαρεις και να πεις οτι να ναι σε καναν αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 επιμενω για τον ηχο που θες λοιπον σε Access Virus TI Snow (600-700 ευρω περιπου θα το βρεις) και το novation supernova ισως απο διπλα. [flash=200,200] [flash=200,200] "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexotic Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 το m3 δε κανει τέτοια λες? το λεω γιατι μαρεσε σαν σύνολο... κ σκεφτόμουνα πχ να πάρω φέτος ενα korg m3 και του χρόνου μαζεύω και για virus sampler αν έτσι λέγεται. επισης κοιταω πολυ και το krome ακουσα καλα λογια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 χμ... δεν ξερω. οταν το ειχα παιξει σε ενος φιλου το σπιτι δεν θα ελεγα οτι ειναι 100% καταλληλο... απο την αλλη αν προγραματιζεις δικους σου ηχους ειναι στο χερι σου να το κανεις το οργανο να κανει οτι ηχο θελεις , (αν μπορεις βεβαια και αν εχει τις δυνατοτητες το οργανο...) Νομιζω παντως οτι εισαι λιγο μπερδεμενος με το τι ζητας. (οσον αφορα τιμες/ειδη οργανων/κλπ) Ελπιζω να βοηθησα... "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexotic Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστώ για το χρόνο σου....τώρα θα ψάξω λίγο παραπάνω μαυτα που μου προτείνατε κ θα καταληξω πιστεύω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Alexotic, εδω εισαι: http://www.thomann.de/gr/m-audio_venom.htm Για αρχη (και οχι μονο) ειναι μια χαρα. Και με βαθυ προγραμματισμο, οταν μαθεις 5 βασικα πραγματα γυρω απο τα synths, γιατι απ'οτι καταλαβα δεν εισαι ακομα του "αθληματος". Αν επιμενεις να θελεις να δωσεις ντε και καλα ενα χιλιαρικο, και ψαχνεσαι για workstation (που δεν εχει καμια σχεση με arrangers τυπου PA, PSR κλπ) τοτε σε αυτα τα λεφτα και καινουργιο δεν υπαρχει τιποτα που να χτυπαει ενα Yamaha MOXF6, το οποιο ειναι ενα Motif XF μειον το sampler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexotic Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 κοιτα γενικα εχω ιδεα απο synth λογο του οτι χρησημοποιω vst στο pc μαθαινεις πολλα απο κει. να τα ξερω καλα οχι αλλα εχω ιδεα δηλαδη...επισης εχω και ενα πολυ καλο midi που κανει κι αυτο τα δικα του μεσο υπολογιστη βεβαια αλλα θελω να χω τον δικο μου ηχο να τον παραγω εγω με δικο μ τροπο. γιαυτο και θελω synth στην αρχη ανεφερα το pa γιατι ελεγα μπας και υπαρχει κατι που να ναι σαν υμβριδιο να κανει οτι θες τον ηχο αλλα να χει κ μερικα sample μεσα οπως το m3 αλλα δε ξερω αν κανει τετοια πραματα το m3 εκει σκαλωνω...αυτο που με στειλες ωραια και φυσικα δν ειμαι απο τους τυπους που θα πουν οσο πιο πολλα λεφτα τοσο καλυτερα...απλα ειναι αρκετα λιγα για synth πιστευω καπου θα στερειται . και ειμαι ανθρωπος που αν παρω πχ synth θα το λιωσω απο τη πρωτη μερα.θελω δηλαδη να χω να ψαχνω να χει δηλαδη πραμα μεσα. :) ευχαριστω παντως για τη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Aκουω το The Beginning στο soundcloud και αν και δεν ειμαι φαν αυτης της μουσικης, θεωρω οτι ειμαι πολυ καλο. Εχεις ταλεντο, βιαστηκα να σε κρινω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση