Peruvian Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Στο προσωπικό μου blog..kithara.blog.com ξεκίνησα μία καινούρια προσπάθεια με βιντεομαθήματα κιθάρας, κλίμακες, τεχνικές, licks, groupings, κλπ... Θα προσπαθήσω αν μου επιτρέπει ο χρόνος να το ανανεώνω τακτικά... αν έχετε χρόνο κάντε μια βόλτα... My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Καλή αρχή και καλή επιτυχία στο εγχείρημα σου. Αν επιτρέπεις, δύο παρατηρήσεις. Τα βίντεο είναι σκοτεινά. Και, όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί τα tabs είναι ανάποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Τα βίντεο ηταν γυρισμένα παλαιότερα... τα καινούρια που θα έρθουν έχουν βελτιωθεί σε αυτούς τους τομείς... Όσο για τα ΤΑΒ το αναφέρω οτι είναι ανάποδα είνια μιά δικιά μου προσέγγιση στο ΤΑΒ γιατί απο την εμπειρία μου στην διδασκαλία είδα οτι για τα παιδιά (τουλάχιστον) είναι πιο εύκολη η ανάγνωση έτσι...(εκτός αν μου τύχανε εμένα έτσι :) ) αλλά και σε αυτό μπορώ να να το διορθώσω βάζοντας και τους δύο τρόπους! και πάλι ευχαριστώ για την υποστήριξη και για τις παρατηρήσεις! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Ενημέρωση: Τα νέο βίντεο με καλύτερο φωτισμό και tab ανέβηκαν! και ανεβαίνουν 2 βίντεο μαθήματα τη βδομάδα! Plus: Αρχίσαμε και ένα νέο section στο blog με home recording tips για κιθάρα! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2015 Επειδή η εταιρία blog com δεν ανταποκρίνεται πια... και η μη σταθερότητα του site κατάντησε κουραστική τα μαθήματα μεταφέρθηκαν στη διεύθυνση: http://videokithara.blogspot.gr και σιγά σιγά θα μεταφερθούν όλα όσα υπήρχαν στο kithra blog!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Ζητώ συγνώμη για τα πολλαπλά post...αλλά τα τεχνικά προβλήματα μας σακάτεψαν! Τελικά όλα τα μαθήματα και τα post μεταφέρθηκαν σε άλλο site... Σήμερα πήραμε και το domain! www.kitharablog.com My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση