vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2015 Ωραιος! Μονο καποια χρονικα προβληματακια υπηρχαν αλλα μικρα... Ευχαριστω φιλε μου.Αυτο προσπαθω να μαθω να μετραω βαζω συνεχεια μετρονομο και χτυπαω ποδι σιγα σιγα θα το μαθω να το κανω σωστα :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Με κάποιες αλλαγές στο τελος που θεωρω οτι εγινε ποιο σωστο το κομματι το ξαναπερνάω σε βίντεο ελπίζω να σας αρεσει :) https://www.youtube.com/watch?v=Fns1GuBHpu4&feature=youtu.be i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Ειχα ενα θεμα με την web cam γιατι χανει καρε εαν και ειναι hd σε σχεση με τον ηχο ετσι αναγκαστικα αφαιρουσα ανα διαστηματα... καρε...το abode premier ειναι γ@μ..... προγραμμα για αυτη την ...βρωμοδουλεια 8) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Βασίλη είσαι αρχηγός, μπράβο φίλε, πολυ καλή δουλειά που σε λίγο καιρό, με τον ρυθμό που πας θα ειναι τέλια. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Βασίλη είσαι αρχηγός, μπράβο φίλε, πολυ καλή δουλειά που σε λίγο καιρό, με τον ρυθμό που πας θα ειναι τέλια. Ευχαριστω Νικολα μου .2.5 Χρονια το παλευω και νομιζω οτι δεν παιδευομαι ασκοπα :D :D i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Βασίλη νομίζω ότι είναι πιο βελτιωμένο το παίξιμο. Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Βασίλη νομίζω ότι είναι πιο βελτιωμένο το παίξιμο. Μπράβο! :) Ευχαριστώ Δημήτρη :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2015 διέγραψα το ..ασυντονιστο και το εβαλα συντονισμενο για να μην μείνει το θέμα ορφανο ??? https://www.youtube.com/watch?v=iHHiG0uGesE&feature=youtu.be i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση