akisgr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας! Έχω ένα Korg Kaoss Pad KP2 και μου έχει προκύψει πρόβλημα στη σύνδεση του. Θέλω να το χρησιμοποιήσω και ως realtime effect σε DAW και στην αλυσίδα των πεταλιών μου. Μήπως γνωρίζετε τα καλώδια που πρέπει να χρησιμοποιήσω;;; Αυτό είναι το εφέ : http://www.musiciansfriend.com/keyboards-midi/korg-kp2-kaoss-pad-digital-effect-controller Ευχαριστώ :) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Κανείς δεν ασχολείται με Korg Kaoss Pad για να μου πει πως συνδέεται?? ??? ??? -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Απότι ξέρω το kaoss pad έχει σύνδεση audio in>out σε rca βύσμα, οπότε ή θα χρησιμοποιήσεις ένα mono ή ένα stereo rca καλώδιο για να δώσεις σήμα και για να πάρεις με την ανάλογη ρύθμιση. Εάν το έχεις σε ειρά πεταλιών προφανώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αντάπτορα από καρφί σε rca ή οτιδήποτα σε rca. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Εδώ νομίζω τα λέει πολύ ωραία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Απότι ξέρω το kaoss pad έχει σύνδεση audio in>out σε rca βύσμα, οπότε ή θα χρησιμοποιήσεις ένα mono ή ένα stereo rca καλώδιο για να δώσεις σήμα και για να πάρεις με την ανάλογη ρύθμιση. Εάν το έχεις σε ειρά πεταλιών προφανώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αντάπτορα από καρφί σε rca ή οτιδήποτα σε rca. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Απλά υπάρχει καλώδιο stereo RCA (κόκκινο-άσπρο π.χ) σε Mono Jack?? Γιατί στην αλυσίδα των πεταλιών δε μπορώ να βάλω stereo 1/4 jack πχ...Αυτό δεν ξέρω.... :) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Εδώ νομίζω τα λέει πολύ ωραία . Ευχαριστώ φίλε μου, θα κάνω τσεκ ;) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Απλά υπάρχει καλώδιο stereo RCA (κόκκινο-άσπρο π.χ) σε Mono Jack?? Γιατί στην αλυσίδα των πεταλιών δε μπορώ να βάλω stereo 1/4 jack πχ...Αυτό δεν ξέρω.... :) κ stereo να βαλεις εάν έχει είσοδο mono θα το διαβάσει σαν mono δεν θα έχεις πρόβλημα (λογικά) 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 κ stereo να βαλεις εάν έχει είσοδο mono θα το διαβάσει σαν mono δεν θα έχεις πρόβλημα (λογικά) σωστός, i will give a check ;) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση