Προς το περιεχόμενο

Ηχεία για φωνή και πλήκτρα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!Αυτό τον καιρό αναζητούμε ένα ηχείο με την μπάντα για να συνδέσουμε φωνή και πλήκτρα!Η χρήση του θα είναι για πρόβες στον χώρο μας.Το budget θέλουμε να είναι γύρω στα 200Ε!Έχουμε ήδη κονσόλα και θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα passive ή ένα active ηχείο.Αυτό το ηχείο θα είναι κατάλληλο για την περίσταση? http://www.thomann.de/gr/the_box_pa202a.htm  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πες μας ποια κονσόλα έχετε για να σου πούμε αν χρειάζεσαι passive ή active ηχεία. καλό είναι να παίρνατε ζευγάρι όχι μόνο ένα, βέβαια παίρνετε ένα για αρχή και συμπληρώνεις και δεύτερο μετά.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το ξερω το συγκεκριμενο ηχειο. Για την κονσολα σου κανει βεβαια, αλλα τωρα τι λεει απο ηχο δεν ξερω να σου πω. Κανε λιγο υπομονη και θα σου απαντησουν και αλλα μελη του φορουμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χρειάζεσαι active τα οποία θα τα συνδέσεις με καρφί καθώς η συγκεκριμένη δεν διαθέτει xlr outs.

 

κλύτερα να πας σε αυτό εδώ σε αυτή τη τιμή http://www.thomann.de/gr/behringer_b112d.htm έχει καλύτερη ποιότητα και καλύτερο service αν πάθει κάτι. και το άλλο θα κάνει δουλειά αλλά δεν είναι τόσο ποιοτικό.

 

επίσης έχε υπόψιν ότι αυτή η κονσόλα δεν κάνει για φωνή σε /live καθώς δεν έχει εφφέ και θα κουράζει αυτόν/αυτήν που τραγουδάει, εάν δεν χρησιμοποιείς κάποιο εξωτερικό εφφέ να πάρεις μια με εφφέ να βάζεις λίγο βάθος στο μέλλον.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου