Satanas Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους... Δεν θα πεσω στο επιπεδο σου...ειμαι χαμενος απο χερι Οποιος εχει τη μυγα να τη φερει πισω Κανας διαχειριστης δεν βλεπει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Mike G, Satanas, gdevelek, BillTrantos, Grey, καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία.... ;) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Mike G, Satanas, gdevelek, BillTrantos, Grey, καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία.... ;) 8) επισης φιλε χρονια πολλα με υγεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 επισης φιλε χρονια πολλα με υγεια και αγάπη..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
meet-sos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω ιδέα από τεχνικά θέμα, αλλά στο αυτί μου φάνηκε τουλάχιστον 90% ο ήχος του κανονικού. www.meet-sos.gr www.castellano.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση