fenderiarhs Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 Aμα το φαγητο αρχιζε τις πιρουέτες και τις αερότουμπες η επαιζε καλά cover εγω τουλαχιστο την προσπαθεια θα την χειροκροτούσα. λολ Φαινεται οτι δεν εχεις μπει σε κουζινα σεφ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 Φαινεται οτι δεν εχεις μπει σε κουζινα σεφ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D σωστό και αυτο λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να έχει όντως καλό λόγο για να βιάζεται να φύγει; Μπορεί. Μπορεί σε κάποιον να μην του άρεσε η παράσταση και να επέλεξε να εκφράσει την δυσφορία του με τον τρόπο αυτό; Μπορεί. Υπάρχουν λοιπόν λόγοι για να μην χειροκροτήσει κανείς και να μην είναι αγένεια, όπως μπορεί τελικά να πρόκειται και για γνήσια ανόθευτη αγένεια. Για τους δεύτερους μιλάμε εδώ. Αυτοί που είδε ο Ray το έκαναν από αγένεια ή είχαν λόγο; Δεν θα μάθουμε ποτέ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 Ε αφού δεν ήξερε και δεν έμαθε; Τότε γιατί έβγαλε συμπέρασμα; ;) Στα λόγια μου έρχεσαι. Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ. Τώρα αν θες να γενικεύσεις και να πεις ότι κάποιοι τέτοιοι όντως υπάρχουν δεκτό φυσικά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως η συζήτηση περί έκφρασης δυσαρέσκειας είναι θεωρητική καθώς εδώ έχουμε την πληροφορία από τον Ray ότι η συγκεκριμένη παράσταση ήταν καλή. Εκτός αυτού, όλοι νομίζω μπορούμε να φανταστούμε το είδος της κυρίας που τραβάει τα παιδιά της στα γρήγορα στη σκάλα με ύφος "βιάζομαι, έχω κάτι σημαντικό να κάνω" ενώ φαίνεται από μακριά ότι δεν έχει τίποτε πιο σημαντικό να κάνει από το να μάθει τρόπους στα παιδιά της. Και αποτυγχάνει σε αυτό το ένα και μοναδικό καθήκον. Γιατί ποιος θα εξηγήσει στα παιδιά ότι πολλές φορές παρακολουθούμε κάτι για να το θαυμάσουμε και όχι για να μας διασκεδάσει? Ποιος θα πολεμήσει την κουλτούρα της φαστ τρακ συλλογής εμπειριών βάσει checklist.? Αυτή πάντως όχι. Αυτή μεγαλώνει παιδιά που θα καβαλάνε το πεζοδρόμιο με το SUV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Ενδιαφέρον το θέμα. Εδώ υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις. 1) Αυτός που φεύγει είναι όντως φιλότεχνος και δεν ενθουσιάστηκε από την παράσταση. 2) Το παιδί του κατουριέται. 3) Δεν άρεσε η παράσταση στο παιδί του και αυτό έχει αρχίσει να γκρινιάζει (και ο ίδιος/α δεν μπορεί ταυτόχρονα να επιβάλλει όρια στο παιδί). 4) Είναι Ελληνάρας χωρίς σεβασμό για τη διαδικασία της τέχνης. Οι πιθανότητες αυξάνουν από πάνω προς τα κάτω. Οι τόσο ευαίσθητοι φιλότεχνοι -και με τόσο ισχυρή άποψη που να τους κάνει να φύγουν στο μέσον παράστασης- είναι ισχνή μειοψηφία, σε κάθε περίπτωση λιγότεροι από τα παιδιά που κατουριούνται στο τέλος της. ;D Μου 'χει τύχει βέβαια με το γιο μου να φύγουμε στην τελευταία σκηνή έργου για να μη τα κάνει πάνω του (πριν την παράσταση πείτε όχι στο αίτημα "μπαμπά να πιω έναν χυμό;") αλλά σίγουρα όλοι αυτοί δεν πάνε για κατούρημα. ''Φύγαμε νωρίτερα γιατί δε θέλαμε να αποφύγουμε το συνοστισμό, έχουμε και μικρά παιδιά...'' Υπάρχει και η άλλη άποψη. Κάθεσαι 5 λεπτά στο κάθισμά σου, φεύγουν οι Ούννοι και μετά την κάνεις με χαλαρά πηδηματάκια και χωρίς στριμωξίδι. Τα 5 λεπτά περνούν ευχάριστα συζητώντας με το παιδί σου για την παράσταση. Υπάρχει άλλη μια κατηγορία θεατών τέτοιων παραστάσεων, αυτοί που δίνουν standing ovation και χειροκροτούν ενθουσιωδώς κουνώντας το κεφάλι πάνω-κάτω σε στυλ θετικής αποτίμησης [...] Αυτούς, τους θεωρώ τρισχειρότερους. Ψώνια σαφώς υπάρχουν, αλλά το να χειροκροτάμε στο τέλος μιας παράστασης, όσο και αν φαίνεται κοινωνική σύμβαση κάποιων δήθεν φιλότεχνων αστών κλπ κλπ, είναι καλή συνήθεια. Ιδίως όταν έχουμε παιδιά δίπλα μας, τους διδάσκει την έννοια της εκτίμησης για τη δουλειά του άλλου, στην προκείμενη περίπτωση την τέχνη. Ταυτόχρονα τους μεταδίδει έναν ενθουσιασμό για αυτήν. Προσωπικά μου αρέσει να κάθομαι και στα credits στον κινηματογράφο (χωρίς να χειροκροτώ βέβαια ;D ). Νιώθω ότι λειτουργούν σαν ένα 5λεπτο αποσυμπίεσης και θεωρώ επίσης αδιανόητο να κόβεις ένα έργο (όπως κάνουν τα κανάλια μας, πλην των συνδρομητικών) ή να ανάβεις τα φώτα αμέσως (όπως γίνεται στο σινεμά) για να φύγει σβέλτα το πόπολο και να αυξηθούν 1,2% οι πωλήσεις ποπκόρν. Αλήθεια το 'χω απορία, στο εξωτερικό τα κανάλια πετσοκόβουν έτσι τις ταινίες όπως εδώ; Και οι σινεμάδες ανοίγουν τα φώτα αμέσως μετά την τελευταία σκηνή του έργου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Ούτος ο Σφακούς είναι κονσερβοκούτιας δκος μ, δεν είναι δυναμόν να γίνεται διαφορετικά, στις 7 το πρωί να γράφεις για θεάματα. Μάλλον θα γύρισε απ τη Πάολα ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Μάλλον θα γύρισε απ τη Πάολα ;D ;D ;D Ναι αλλά γύρισα νωρίς, γιατί έφυγα χωρίς να χειροκροτήσω. Κατουριόταν το μωρό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Ημουν χθες σε ενα λαιβ στη πολη μου ,φανκοκαταστασεις με μιγα μπασιστα κτλ.Ο τυπος εκανε σοου ,καντε αυτο καντε εκεινο πολυ πιρι πιρι.ΣΕ φασεις δεν ηθελα να χειροκτροτησω οταν μου ελεγε αυτος ουτε να σηκωθω.Περασα καλα αλλα ηθελα περισσοτερο τον μουσικο παρα τον σοοουμαν.Και γω εχω κανει λαιβ και ενω η μπαντα επαιζε κλατσες ο κοσμος ηταν ψυχρος.Με χαλασε αλλα τι να γινει.Γενικα θελω οταν βρισκομαι σε μια εκδηλωση να ειμαι ελευθερος να πρατω οπως ακριβως παει η δικια μου γκρουβα,ελευθερα.Αν ο τυπος η τυπισα μου βγαλει κοινη γκρουβα οκ.Αλλα δεν ειμαι και κουρδιστος.Αρα θα συνφωνησω με τον Ατρεα κατα καποιο τροπο. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Μια και ο Σφακούς γύρισε νωρίς απ τη Πάολα και δεν είδε αν το κοινό χειροκρότησε μετά το πέρας του ιβεντ, ας μεταφερθούμε σε μια άλλη πίστα http://www.kathimerini.gr/796449/article/politismos/moysikh/an-h-troika-erxotan-ston-tolh No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση