Vasmar Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρες ! Ακουστικός και πάλι,δεν ξέρω τι απωθημένα έχω με αυτό το όργανο.. ;D Λοιπόν,έριξα μια προσπάθεια στο γνωστό standard The Nearness Of You. Με επηρέασε ιδιαίτερα η version των Tommy Emmanuel και Martin Taylor στο δίσκο τους "The colonel and the governor". Hope you like it :) https://soundcloud.com/vasmar/the-nearness-of-youacoustic-ver it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Καταπληκτικό!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Ταξιδιάρικο και πολυ ωραία παιγμένο :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 Πανέμορφο. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broken tempo Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο πραγματικά. http://brokentempo.bandcamp.com/ www.brokentempo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 Χαίρομαι πολύ αν σας άγγιξε! Στο αυτοσχεδιαστικό σημείο ήμουν στο τσακ,να το παίξω αρκετά "formal" ,να λιώσω τα changes εκ των προτέρων κλπ. Τελικά επέλεξα να παίξω by heart/ear και on the edge που λεν και στο χωριό μου. Δεν ξέρω αν δικαιώθηκα ή ξεβρακώθηκα,χαίρομαι όμως που το ακούσατε ευχάριστα!! Cheers :D it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά επέλεξα να παίξω by heart/ear και on the edge που λεν και στο χωριό μου. Δεν ξέρω αν δικαιώθηκα ή ξεβρακώθηκα,χαίρομαι όμως που το ακούσατε ευχάριστα!! Cheers :D Δικαιώθηκες. Πήρες ένα τζαζ στάνταρ, το απέδωσες με τον τρόπο σου και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Αυτά τα standards είναι τόσο παιγμένα/ηχογραφημένα που, κατά την άποψή μου, ό,τι ήταν να παιχτεί από την καθαρά τζαζ οπτική, έχει ήδη παιχτεί. Για μελέτη ναι, παίξε πάνω στα changes, βγάλε ολόκληρα σόλο, μιμήσου φράσεις κλπ. Άξιος Βασίλη. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν δικαιώθηκα ή ξεβρακώθηκα Βασίλη μου το ίδιο πράγμα είναι. :D Για να δικαιωθείς ........ ξεβρακώνεσαι! ;) Πάρα πολύ ωραίο, μα πάρα πάρα πολύ ........ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2014 Να στε καλά παιδιά !! Στράτο και Σπύρο, συμφωνούμε! Θίγεται συχνά αυτή η κουβέντα σε παρέες και λοιπά και πάντα είμαι της άποψης ότι η (αυτοσχεδιαστική) μουσική είναι από τα ελάχιστα πεδία στη ζωή μας,που υπάρχει απόλυτη ελευθερία.On the edge παίξιμο ή τίποτα ! Καλουπωνόμαστε καθημερινά.Όχι κι εκεί.. Και στην τελική,αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως μόνο όταν φεύγεις από το safe mode σου υπάρχει περίπτωση ο αυτοσχεδιασμός σου να έχει εκρηκτικές στιγμές. Καλές ή "κακές",δημιουργικές,πρωτότυπες ,ριψοκίνδυνες και ποτέ μα ποτέ safe :D Ευχαριστώ και πάλι για την ακρόαση και τα όμορφα λόγια σας .. it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Για να δικαιωθείς ........ ξεβρακώνεσαι! ;) αυτο ακριβως ισχύει μονο που οταν ξεβρακωθεις πρεπει να εχεις κατι καλο να δειξεις και συ εχεις να δειξεις πολυ ωραια πραγματα Βασιλη, καλη συνεχεια! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση