Honor Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας παιδιά. Θέλω να συνδέσω το laptop με την ηλεκτρονική drums για να ακούω απ'τα ακουστικά και την drums αλλά και τα τραγούδια απ'το youtube ή το usb, αλλά δεν έχω ούτε μίκτη, ούτε τελικό ενισχυτή. Εχθές που χαζοπαζάρευα στο internet βρήκα ένα πραγματάκι που η μία άκρη είναι usb και η άλλη είναι midi. Πήρα τηλ. το παιδί και μου είπε πως και αυτός γι'αυτόν τον λόγο το είχε, αλλά για να παίξει χρειάζεται και ένα πρόγραμμα.Το παιδί χρησιμοποιούσε όμως mac και εγώ έχω windows. Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω?? Ο υπολογιστής είναι windows 7 και η drums είναι η roland td-5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Σύνδεσε την έξοδο του laptop στην aux in είσοδο των drums, και άκου από τα ακουστικά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Honor Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Τι είπες τώρα ρε δικέ μου. Μιλάμε με έφτιαξες. Σ'ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση