panorios Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρουμε κάποιον που να τα έχει-φέρνει ; Πρέπει να τα ακούσω ή θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Και οτι ημουν ετοιμος να ανοιξω το ιδιο θεμα.Ψηνομαι να τα δουλεψω με την boss gt-100! "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Διαβάζω γενικά καλά πράγματα (πάντα για το κόστος τους). Είδα και αυτό Και το κέμπερ μου θέλει να ζευγαρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Ψαχνοντας γι αυτα διαβασα απο αρκετους οτι για ΚΙΘΑΡΑ προτιμουν τα 112 απο τα 115 γιατι το 15" γουφερ ακουγεται αρκετα boomy σε σχεση με το 12"...και μαλιστα ειπαν οτι καλο ειναι να ανασηκωνονται περιπου 1ft απο το εδαφος για αποφυγη 100hz fizz.Eιδα διαφορα βιντεακια και μου αρεσαν για τα λεφτα τους παντα αλλα στο βιντεακι που ποσταρες τα 15" δεν μου φανηκαν καθολου boomy ισα ισα μου φανηκαν σα να εχουν περισσοτερο ογκο...χωρις να ενοχλει.Δεν Ξερω....θα ηθελα κ εγω να τα ακουσω πριν γινει οποιαδηποτε αγορα... Μιας που εχεις το κεμπερ που ειναι ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΡΑ!!!! μηπως θα ηταν καλυτερα να παρεις κατι καλυτερο ετσι ωστε να το υποστηριξεις αναλογα? (οχι οτι με αυτα δεν θα βγαλεις ηχαρα αλλα λεμε τωρα) "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Τα ίδια φόρουμς διαβάζουμε . Εάν ο ήχος έχει μεγάλη διαφορά οκ αλλά τα atomic CLR's κοστίζουν πολλά και δεν είμαι σίγουρος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2014 Σας μπρίζωσα για τα καλά ε; Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθένα για ακρόαση το Alto (ίσως το πάρει στο κοντινό μέλλον ένας φίλος μου)! Αλλά, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα ακούγοντας το Yamaha DXR 10 (ή το 12ρι) το οποίο είναι εκπληκτικό αλλά κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια από το Alto, 600 ευρώ δηλαδή (έχω διαβάσει βέβαια πως η διπλάσια αυτή τιμή δεν ανταποκρίνεται και σε 2 φορές καλύτερη απόδοση αλλά σίγουρα το Yamaha είναι καλύτερο και πιο ευκρινές από το Alto). Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας γι'αυτό θα στο πρότεινα, μιας και έχεις το Kemper, κι εγώ που το έχω μάλλον για αυτό θα πάω. http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2015 Τελικά ο φίλος μου παρήγγειλε το Alto TS115 Vibe. Όταν το παραλάβει θα πάω να το ακούσω :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2015 ooo! Πες νέα ,εάν είναι αξιοπρεπές μου λύνει πολλά ζητήματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2015 Θα ρωτήσω βασικά το φίλο αν μπορεί να έρθει και κάποιος ή κάποιοι άλλοι που θέλουν επίσης να το ακούσουν και αν δεν έχει πρόβλημα έρχεται μαζί μου όποιος γουστάρει και μπορεί :) Μιλάω για Αθήνα πάντα. http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2015 Θα ρωτήσω βασικά το φίλο αν μπορεί να έρθει και κάποιος ή κάποιοι άλλοι που θέλουν επίσης να το ακούσουν και αν δεν έχει πρόβλημα έρχεται μαζί μου όποιος γουστάρει και μπορεί :) Μιλάω για Αθήνα πάντα. Είσαι φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση