RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 The Original Kids from Kalamata ;) ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Θεός Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το τελάρένκο που παίζει ο Ρίτσης είναι πολύ πρώτο ! Οι κυρίες με τις καραμούζες όμως (πίπιζες; πρόγονοι της γκάιντας;) φέρνουν οικτρά προς το διακρότημα. (στο 5:15') Παναγίτσα μου, ο εφιάλτης του ηχολήπτη πρέπει να είναι αυτά τα βουβουζέλια. Φαντάσου να ξεχειλίσουν τη σκηνή του Αν με τα τρομπετίνια τους και να κρυβόμαστε πίσω από τις κολώνες για να μην πάθουμε ρήξη τυμπάνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Και το γνωστό saltarello των dead can dance, με αυτο το οργανο δεν το παιζουν; Σε ενα cd που έχω πάρει απο το δρόμο στην Πράγα, στο οποίο ενας παππούς τραγουδά κ παίζει μεσαιωνικά/παραδοσιακά Τσέχικα τραγούδια, με τέτοιο παίζει. Απο,τι διάβασα, κ οι Ούγγροι το χρησιμοποιούν. Πολυ γ@μάτος ήχος. Μου θυμίζει ζουρνά/τσαμπούνα (προφανώς και λόγω sustain). Είναι έγχορδο, η μανιβέλα κάνει πολλές χορδές να πάλλονται ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση