Προς το περιεχόμενο

Νέα μπάντα - 1ο δείγμα

mustafank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια!

Τέσσερα άτομα, που γνωριστήκαμε μέσω των αγγελιών του νόιζ, προσπαθούμε να γίνουμε συγκρότημα,παίζοντας, αποκλειστικά, δικές μας ιδέες.

Έχουμε κάνει 5-6 πρόβες, μέχρι στιγμής και ψιλοφτιάξαμε ένα κομματάκι. Θέλει δουλειά, ακόμη, αλλά αυτή είναι μια πρώτη ιδέα.

Θα χαιρόμουν να ακούσω τη γνώμη και τις παρατηρήσεις σας (περισσότερο σε σχέση με τη σύνθεση και όχι με την ηχογράφηση).

:)

https://app.box.com/s/lszvteezci04e7dbiaru

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πλακα μας κανεις ρε Μουσταφα.Η ηχογραφηση γαμει και δερνει .Σφιχτο παιξιμο,δουλεμενο καμια σχεση με αυτα που ειχες ανεβασει παλια.Η συνθεση δε ειναι απλα γαμω ,γαμω γαμω.ΟΙ  Παιχτες φοβεροι ,οι καθαρες  σπερνουν(επιτελους οχι αλλη φαζιλα).Ειμαι σε παρομοια ηχητικη φαση και καραγουσταρα.Φοβερο θεμα το ξαναλεω που λειτουργει τελεια σαν ινστραμενταλ.ΡΕ μουσταφα τι βελτιωση ειναι αυτη που εχεις κανει στο μπασο.Παρε κανα τηλ να τα πουμε και απο κοντα.Τωρα που το ακουω στα τελειωματα ισως πρεπει να μαζεψετε λιγο την διαρκεια,αλλα αυτο δεν ειναι θεμα.

Μπραβο απο μενα συνεχιστε ,τα πατε σουπερ.

If I don't doit somebody else will

• Guru

Ωραίο. Μου αρέσει η τροπή που παίρνει από το 1.40 και μετά. Ακούω το θέμα στο 2.40

σαν την κορύφωση του τεμαχίου και θα  μου άρεσε αν κάπως γινόταν πιο της πο@@@@ας

σε αυτό το σημείο. :)

Καλή αρχή στην καινούρια μπάντα!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εμένα μου θύμησε τους Madness, ska κι έτσι (για καλό το λέω ;)), να πάρετε κι έναν σαξοφωνίστα να δέσει το γλυκό..... ;D  Well done!

Καταρχήν, σας ευχαριστώ όλους για την ακρόαση.

@JohnnyT: σε αυτήν τη μπάντα παίζω 2η κιθάρα (μπάσο παίζω αλλού, σε διασκευομπαντα) και στη συγκεκριμένη ηχογράφηση, μάλιστα, λίγα ρυθμικα. Το κουπί το τραβάει ο άλλος κιθαρίστας.  ;D

Σχετικά με τη σύνθεση, στην αρχή με ξένισε το γεγονος ότι μπλέκουμε 2-3 διαφορετικά θέματα, αλλα, όσο περισσότερο το ακούω, μου αρέσει και φαίνεται να δένουν μεταξύ τους.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου