FenderStrat Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Το 2ο video cover μας είναι έτοιμο! Αυτή την φορά επιλέξαμε το 'Mirrors' του Timberlake! Σχολιάστε ελεύθερα παρακαλώ! 8) 8) [flash=200,200] Cheers! Superstarz band! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Μ' άρεσε πολύ η διασκευή! Παίξιμο πολύ ωραίο απ' όλους και η φωνή της κοπέλας εξαιρετική. Μόνο που θα την ήθελα λίγο πιο ψηλά στη μίξη. ;) Μπράβο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Αν και έχω αντιρρήσεις ως προς τις επιλογές στα covers σας (καλά Timberlake ρε παιδιά, Timberlake ::) :P) και εννοείτε ότι δεν το ξέρω το κομμάτι, μια χαρά..... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FenderStrat Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστούμε και τους 2 για τα καλά λόγια παιδιά! cigaret13 αντιρρήσεις έχω και εγώ μερικές φορές για τις επιλογές των covers πίστεψε με! :D :D Αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ τελικά! geodimitri στην αρχή και εγώ πίστευα πως ήθελε πιο ψηλά στην μίξη και το δοκιμάσαμε αλλά νομίζω πως όπως είναι τώρα ακούγεται πιο 'στρωτό'! Superstarz band! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Ωραιο cover παιδια. Μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα ολα! :D Τι εχετε παθει με τις φωνες ρε παιδια? ::) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα μου άρεσε πολύ και αυτό και το προηγούμενο που είχατε ανεβάσει. Όσον αφορά το είδος, έχω να πω ότι πολλά από αυτά τα rnb ή σύγχρονα ποπ κομμάτια είναι πολύ ωραία σα συνθέσεις απλά τους γίνονται στοχευμένες ενορχηστρώσεις μια και απευθύνονται σε συγκεκριμένο (μεγάλο) κοινό που θα τα ακούσει σε συγκεκριμένους, συνήθως, χώρους. Εσείς με αυτό που κάνετε, αναδεικνύετε τα τραγούδια κατ' εμέ. Πολύ καλή δουλειά απ' όλους. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραιοι ;D ;D ;D ;D ...βεβαια timberlake???? ::) ::) ::) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broken tempo Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο, ωραίο Cover Όσον αφορά το είδος, έχω να πω ότι πολλά από αυτά τα rnb ή σύγχρονα ποπ κομμάτια είναι πολύ ωραία σα συνθέσεις απλά τους γίνονται στοχευμένες ενορχηστρώσεις μια και απευθύνονται σε συγκεκριμένο (μεγάλο) κοινό που θα τα ακούσει σε συγκεκριμένους, συνήθως, χώρους. Εσείς με αυτό που κάνετε, αναδεικνύετε τα τραγούδια κατ' εμέ. +1 http://brokentempo.bandcamp.com/ www.brokentempo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θα άκουγα αυτά που παίζετε, αλλά οφείλω να πω πως τα αποδίδετε πολύ καλά, ίσως πιο καλά και από τα πρωτότυπα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση