LightStringer Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Kαλησπερα στην ομορφη παρεα σας. Εδω και κανα μηνα βασανιζομαι με μια κιθαρα που εφερα απ εξω και εχω προβλημα με το action της. Ως κιθαριστας με ελλατωματικο αριστερο ( χρονια τενοντιτιδα ) παιζω με 8αρες και στην ibanez μου ειχα καταφερει μεχρι και 1,5 mm αποσταση απο την μπασα Μι στο 12ο ταστο χωρις buzz.. Εδω ομως ...εχω χασει λιγο το παιχνιδι. Η κιθαρα περασε απο 2 τεχνικους και εγινε τριψιμο ταστων κ.λ.π...δυστηχως ομως αυτο που σε εκεινους η τεσπα στον "φυσιολογικο" κιθαριστα φενεται φυσιολογικο σε εμενα φενεται αδιανοητο..και αναφερομαι στην αποσταση των χορδων. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μου παραδωθηκε με action 3mm περιπου... :o Και ναι εχω διαβασει περι ρυθμισης κ.λ.π και στο αγαπητο site μας....αλλα στην περιπτωη που η βεργα ειναι απολυτως straight η χαρα του buzz χαντακωνει τα παντα ! ??? Με μια προχειρη αναζητηση και σε ξενα forums αναφερουν πολλοι για 1,5 mm αction και ακομα χαμηλοτερο..... Δεν ξερω ..στην περιπτωση μου σκεφτομαι μηπως πρεπει να ανυψωσω το nut καθως ολα τα υπολοιπα τα εχω δοκιμασει - ατελειωτες ωρες εχω ασχοληθει χωρις αποτελεσμα >:( Ειναι μηπως ευκολο να με βοηθησετε.....καπως ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Έπεσες σε τεμπέλη τεχνικό, σε βρήκε και καλό παιδί (δλδ κορόϊδο) και την πάτησες. Πήγαινε την κιθάρα πίσω και ζήτα αυτό που θέλεις. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LightStringer Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 ??? ??? ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε λίγο nut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LightStringer Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 που θα βρω shims ? απο οτι μπορω να δω δεν εχει ουτε ενα ! εργοστασιακα δεν θα επρεπε να εχει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Έπεσες σε τεμπέλη τεχνικό, σε βρήκε και καλό παιδί (δλδ κορόϊδο) και την πάτησες. Πήγαινε την κιθάρα πίσω και ζήτα αυτό που θέλεις. +1000 εργοστασιακα δεν θα επρεπε να εχει Huh? οχι.εκτος και αν ειναι του 1960 η κιθαρα σου. να μας ελεγες και ΤΙ κιθαρα εχεις,δυστυχως μυρισα με επιμονη τα νυχια μου και δεν το βρηκα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LightStringer Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 ναι...σορρυ...μια jackson professional του 90 μπορω να χρησιμοποιησω καποιο υλικο για να το ανυψωσω μονος μου η θα πρεπει να αγορασω κατι συγκεκριμενο απο καποιο καταστημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Τι να ανυψωσεις? Προφανως δε γνωριζεις τα βασικα,πηγαινε σε εναν τεχνικο της προκοπης να ρυθμισει-ΣΕΤΑΡΕΙ τη κιθαρα σου ΣΩΣΤΑ. Η κιθαρα σου πρεπει με το 14"-18" radius που ολες οι μεταλοκιθαρες εχουν να εχει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 1,2 mm,στι μι καντινι, στο 12ο ταστο με ολοϊσιο μπρατσο. πηγαινε σε εναν τεχνικο της προκοπης www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LightStringer Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 ...να ανυψωσω λιγο το nut γιατι οταν το μπρατσο ειναι ολοισιο τριζει στα σπρωτα ταστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 πηγαινε σε εναν τεχνικο της προκοπης 3mm action δεν ειχε ουτε ο SRV.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση