mike_rhd Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 χαχα thanks οσους βοηθησαν και οσους με εκαναν να γελασω ;D Να στε καλα! Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Aκολουθωντας τον τρολλευ γινεστε ακολουθοι. Ακολουθωντας το Λυδιο γινεστε ηγετες. χαχαχαχα Man's leadership in love tutorial. by Lydios the Chump. χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα σε ολους! Λοιπον προχθες μια φιλη μου παρατηρησε οτι ξαναενεργοποιηθηκε ο παλιος λογαριασμος fb που ειχε. Πηγε λπν να συνδεθει με τα στοιχεια που χε τοτε και ειδε οτι ο κωδικος αλλαξε. τον ξανααλλαξε μεσω mail λοιπον. ξανασυνδεεται και βγαινει στον λογαριασμο καποιας αλλης?! Η οποια εχει το ιδιο ονομα με την φιλη μου, και προφανως το ιδιο mail?! Eιναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο? Ευχαριστω Το ειδες με τα ματια σου η στο ειπε? Μηπως η φιλη σου ειναι ξανθια? Μηπως η φιλη σου εχει και δευτερο προφιλ για αλλες δουλειες ;) και οταν το ανακαλυψες σου πεταξε το παραμυθακι? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια, παταω noiz.gr και μου βγαινει sxeseis.gr Γιατι γινεται αυτό? χααχαχαχαχαχχααχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια, παταω noiz.gr και μου βγαινει sxeseis.gr Γιατι γινεται αυτό? χααχαχαχαχαχχααχ Διότι φίλοους, ότεν κάνεις σεχ με το Τρόλει, ο Σατράπης αφεντικός παρακολουθεί με το μηαχανάκι της ΕΥΠ λαίμαι φίλοους λαίμαι κι εσείς δεν λαμβάνεται μέτρα πρποστασίας, πάτε ακαποτέισον Η1Ν1 λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση