cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Σ'ωραίος sotos9, thanks :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά, αυτό το gizmo του σουρ δεν είναι ενα απλό γειωμένο backplate. Κρύβει ένα παθητικό πηνίο που μπαίνει δε σειρά με τους μαγνήτες και ακυρώνει το Hum, όπως ακριβώς στις θέσεις 2, 4 σε μια strat με RWRP μεσαίο. Και φυσικά όπως κάθε noise cancelling υλοποίηση, δεν ακούγεται σαν κλασσικός single coil. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης να συπληρώσω στα ερωτήματα του OP, οτι κάθε μαγνήτης δεν μπαίνει οπουδήποτε χωρίς προηγουμένως να έχει ελεγχθεί η πολικότητά του και η φορά των τυλιγμάτων του σε σχέση με τους άλλους δύο για την αποφυγή off-phase καταστάσεων... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Η στρατο μου φοραει τους cs69 και τους έχω χαρεί πολύ. Δεν είναι για πολύ high gain Ηχους καθως με οτι πετάλι δοκίμασα δεν μου άρεσαν αλλά έτσι κι αλλιώς η δουλειά τους είναι για άλλα ήδη στα οποία τα πάνε περίφημα. Επίσης έχε στα υποψιν σου οτι στις θεσεις 2 και 4 δεν ειναι hum cancelling. MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Ξεχασα να πω οτι για να δουλεψει πρεπει ο μεσαιος μαγνητης να ειναι reverse polarity. Aλλιως δεν κανει τιποτα... metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Η στρατο μου φοραει τους cs69 και τους έχω χαρεί πολύ. Δεν είναι για πολύ high gain Ηχους καθως με οτι πετάλι δοκίμασα δεν μου άρεσαν αλλά έτσι κι αλλιώς η δουλειά τους είναι για άλλα ήδη στα οποία τα πάνε περίφημα. Επίσης έχε στα υποψιν σου οτι στις θεσεις 2 και 4 δεν ειναι hum cancelling. είδη* MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά, αυτό το gizmo του σουρ δεν είναι ενα απλό γειωμένο backplate. Κρύβει ένα παθητικό πηνίο που μπαίνει δε σειρά με τους μαγνήτες και ακυρώνει το Hum, όπως ακριβώς στις θέσεις 2, 4 σε μια strat με RWRP μεσαίο. Και φυσικά όπως κάθε noise cancelling υλοποίηση, δεν ακούγεται σαν κλασσικός single coil. Δοκτορα,καλα ρε σταρτ χωρις χαμ γινεται ,αν ειναι δυνατον , If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2014 Δοκτορα,καλα ρε σταρτ χωρις χαμ γινεται ,αν ειναι δυνατον , ετσι papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyX Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2014 sotos9 τι εννοείς ότι ο μεσαίος μαγνήτης δεν κάνει τίποτα ?? Fyi ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες για το backplate ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyX Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2014 Η στρατο μου φοραει τους cs69 και τους έχω χαρεί πολύ. Δεν είναι για πολύ high gain Ηχους καθως με οτι πετάλι δοκίμασα δεν μου άρεσαν αλλά έτσι κι αλλιώς η δουλειά τους είναι για άλλα ήδη στα οποία τα πάνε περίφημα. Επίσης έχε στα υποψιν σου οτι στις θεσεις 2 και 4 δεν ειναι hum cancelling. συμφωνώ δεν είναι για τα τρελά γκάζια οι μονοί ... αν όμως βάλεις humbucker σε στρατοκαστερ .. την καταστρέφεις ! χάνεις όλο το feel !!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση