cos_dr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλύτερο. Τώρα θέλεις δουλειά στο equalization. Και το reverb δεν είναι το σωστό αλλά σίγουρα αλλάζει την ατμόσφαιρα προς το θετικότερο. Τώρα συνειδητοποίησα ότι η καμπανιά και το "κανονάκι" ( ;;; ) με χαλάει. και εμενα μου φαινεται βελτιωμενο. Θα κινηθώ αναλογα. Ποιό plugin είναι αυτό με τα φωνητικά και πώς λειτουργεί; Γράφεις κάποιες λέξεις και οι φωνές τραγουδάνε τις λέξεις ή υπάρχουν preset λέξεων που τραγουδάνε; Το ανεφερα στο πρωτο ποστ. Ειναι βιβλιοθηκη του KONTAKT, το Soundiron Mars symphonic mens choir. Μπορεις με google search να μπεις στο site να διαβασεις σχετικα και να δεις στο youtube κανα tutorial για το πως λειτουργει. thank you axtarma!!! @gvour, mustafank Ευχαριστώ!! Τι συμπτωση... Ουτε εγω το κατεχω το ειδος λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2014 Θαρρώ ότι είναι καλύτερο τώρα Κώστα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 H τελευταια μου παραγωγική προσπάθεια και οτι καλυτερο μπορω να κανω για το κομματι. Δεν συνεχιζω να ασχολουμαι με το παραγωγικο θεμα γιατι θα με πιασει καμμια ψύχωση. Δεν μπορω να το ακουω αλλο. Το σιχάθηκα. https://soundcloud.com/cos_dr/the-requiem-final-v-30 The End. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Κώστα νομίζω ότι το απογείωσες τώρα! 8) Πείραξες κάτι στις φωνές γιατί μου ακούγονται πιο αληθοφανείς από τα προηγούμενα mix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Κώστα νομίζω ότι το απογείωσες τώρα! 8) Πείραξες κάτι στις φωνές γιατί μου ακούγονται πιο αληθοφανείς από τα προηγούμενα mix. Οχι, εντασεις και λιγες διορθωσεις στα πριμα σε καποια καναλια. Δεν μπορω αλλο φιλε, θα κανω εμετο. χαχαχα Οτι χρειαζεται ακομα να γινει ξεπερναει τις δυνατοτητές μου ιμο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Η τεταρτη εκδοση με προσπαθεια βελτιωσης σε δυναμικες, ισοσταθμιση, προσθεση βαθους σε καποια στοιχεια κλπ κλπ (Χρησιμοποιησα και τα νεα μου monitor τα jbl 305 για να τα συνηθισω στο αυτι μιας και θα συμβιωνω μαζι τους απο εδω και μπρος για αρκετο καιρο). https://soundcloud.com/cos_dr/the-requiem-v4 Οποιος θελει να πει οτιδηποτε, ευπροσδεκτη καθε παρατηρηση για τη νεα μιξη Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Κώστα να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τα προηγούμενα πάντως αυτό που άκουσα μου άρεσε πάρα πολύ! Μπράβο και πάλι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Μια ακόμα προσπάθεια βελτίωσης της τελικής μίξης/μείξης σε αυτό το........... wannabe κλασσικό μουσικό αριστούργημα χαχαχαχαχα https://soundcloud.com/cos_dr/requiem-v5 Οποιος δεν βαριεται να ακουσει να πει πως του φαινεται και ισως να προτείνει κάτι............ καλό θα κάμει :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Εγώ μόνο να πω ότι μου άρεσε θέλω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Εγώ μόνο να πω ότι μου άρεσε θέλω... :) Ο ήχος σου άρεσε? Ακούγεται καλά? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση